News

Povestea emoționantă a bărbatului care n-a intrat la serbarea fiicei pentru că era prost îmbrăcat. „De Crăciun nu are ce pune pe masă”

Un măturător din București s-a învoit de la muncă pentru a veni la serbarea de sfârșit de an a fiicei sale, dar nu a intrat în sală pentru că venise în uniforma de la serviciu.
22.12.2022 | 14:33
Povestea emotionanta a barbatului care na intrat la serbarea fiicei pentru ca era prost imbracat De Craciun nu are ce pune pe masa
Nicoleta, împreună cu tatăl ei/ Foto: Facebook - Ionuț Zărescu
ADVERTISEMENT

Situația a fost semnalată de Facebook de către jurnalistul Ionuț Zărescu ce venise și el la respectiva serbare.

Am participat la serbarea de Crăciun a piciului meu (nu mai este pici, are 14 ani aproape) la Şcoala Specială nr. 5. Startul serbării a întârziat deoarece o aşteptăm pe Nicoleta… A sosit într-un târziu alături de tatăl ei, un om simplu, slab rău şi îmbrăcat în costum de lucrător la ADP Sectorul 3… Omul s-a învoit probabil de la muncă câteva ore să fie alături de faţă… Nu a intrat în sala de clasă, ruşinat probabil de cum este îmbrăcat şi a rămas pe hol”, a scris Ionuț Zărescu.

ADVERTISEMENT

În urma discuției cu bărbatul, jurnalistul a aflat detalii legate de situația foarte dificilă a familiei sale, situație care se poate deteriora și mai mult.

Are cinci copii acasă, Nicoleta fiind o fată cu probleme locomotorii şi mentale. Mi-a spus că are nouă pareze, merge foarte greu. El urmează să-şi piardă mâna stângă, de la cot în jos, din cauza unui accident suferit, care i-a secţionat tendoanele. Mişcă doar două degete şi aşa face curat pe stradă. Îmi explica cum ţine matura. Nu ştiu ce fel de accident a suferit, dar spune că deja are cangrenă şi în scurt timp va merge să o amputeze”, se spune în postarea de pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Problemele medicale sunt accentuate de lipsurile materiale ale familiei.

Cum poate fi ajutată familia lui Marius

Soţia lui nu munceşte şi are grijă de copii şi de fata cu nevoi speciale. Are 30 ani de vechime în munca pe stradă şi un salariu de doar 1.500 lei pe lună în mână. Speră la o mărire. Mi-a recunoscut că are zile în care nu mănâncă nimic, ca să poată hrănii copiii…Nu mințea, este fff slab. Pe 23 este ziua lui de naştere…şi spunea că de Crăciun nu are mai nimic de pus pe masă”, scrie Ionuț Zărescu.

Eu mă plâng de problemele prin către trec în perioada asta, dar Dumnezeu mi-a arătat că sunt oameni mult mai necăjiţi decât mine… Ştiu, sunt şi alţi oameni poate mult mai nevoiaşi decât Marius (aşa îl cheamă), dar el mi-a ieşit în cale, iar eu o să-l ajut. Vă urez sărbători fericite…P.S. Am uitat să spun că stă cu chirie…1000 lei pe lună chiria şi 1000 dările…”, se mai spune în postare.

ADVERTISEMENT

După publicarea acestei postări, mai multe persoane din lista de prieteni ai jurnalistului s-au oferit să ajute familia în nevoie.

Detalii suplimentare pot aflate pe pagina lui Ionuț Zărescu.

Tags:
ANPC explică de ce a închis șapte săli World Class. Sunt nouă motive...
ANPC explică de ce a închis șapte săli World Class. Sunt nouă motive și cinci sancțiuni: „Am propus închiderea pentru până la 12 luni”
Fanii lui Tottenham s-au convins rapid de Radu Drăgușin și au transmis un...
Fanii lui Tottenham s-au convins rapid de Radu Drăgușin și au transmis un mesaj clar: "Eliberați Dragonul!"
Câți bani va primi Ioan Mohanu, după ce statul i-a luat casa și...
Câți bani va primi Ioan Mohanu, după ce statul i-a luat casa și grădina ca să facă autostradă. „Ce pot să fac la 80 de ani?”
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și...
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și a cumpărat 10 case». L-am întrebat: «Cum a cumpărat atâtea?», și el mi-a spus așa”
Un cunoscut lanț de magazine cosmetice, prezent și în România, intră în insolvență:...
Un cunoscut lanț de magazine cosmetice, prezent și în România, intră în insolvență: nu se mai știe cine este proprietarul
ANM a actualizat prognoza meteo pe patru săptămâni. Posibil să înregistrăm cel mai...
ANM a actualizat prognoza meteo pe patru săptămâni. Posibil să înregistrăm cel mai călduros februarie din istorie
Pilotul rus care a dezertat în Ucraina cu tot cu elicopterul său a...
Pilotul rus care a dezertat în Ucraina cu tot cu elicopterul său a fost găsit mort în Spania
Taxa de protecție la „licitație”, model de șpagă „brevetat” de inspectoare ITM din...
Taxa de protecție la „licitație”, model de șpagă „brevetat” de inspectoare ITM din Bihor. Cum au fost date în vileag
Horoscop lunar 19 februarie - 20 martie 2024, cu Neti Sandu. Soarele intră...
Horoscop lunar 19 februarie - 20 martie 2024, cu Neti Sandu. Soarele intră în Pești și obligă zodiile să fie mai serioase
Vești bune pentru români. Ce pensie vor obține oamenii care încasează în prezent sub 3000 de lei
TRAGEDIE în fotbalul mondial. A murit un campion al lumii
TRAGEDIE în fotbalul mondial. A murit un campion al lumii
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce s-a apucat să facă Oana Lis pentru bani. Are nevoie doar de...
Ce s-a apucat să facă Oana Lis pentru bani. Are nevoie doar de un laptop și lucrează de acasă. Pe Viorel nu-l deranjează deloc! ''Așa este moda, îmi place, m-a prins''
Accidentul de maşină care ascundea o crimă planificată. Cum a descoperit poliţia totul...
Accidentul de maşină care ascundea o crimă planificată. Cum a descoperit poliţia totul şi ce condamnare a primit bărbatul acuzat că a ucis-o pe fosta lui soţie
Secretul pentru cea mai bună ciorbă de cartofi. Ce ingredient neașteptat trebuie să...
Secretul pentru cea mai bună ciorbă de cartofi. Ce ingredient neașteptat trebuie să pui pentru a-ți ieși ca la restaurant