News

Povestea impresionantă a unui câine. Își așteaptă stăpânul decedat, la mormânt, într-o localitate din Satu Mare

Un câine își așteaptă stăpânul la cimitir, în speranța că acesta se va întoarce. Imaginile emoționante au fost surprinse în Satu Mare.
20.07.2023 | 07:28
Povestea impresionanta a unui caine Isi asteapta stapanul decedat la mormant intro localitate din Satu Mare
Povestea impresionantă a unui câine. Colaj Fanarik/ Sursa foto: Presasm/ Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Povestea impresionantă a unui câine, care stă în cimitir, la mormântul stăpânului său, în speranța că acesta se va întoarce. Imaginile emoționante au fost surprinse de localnicii din Supuru de Jos, din județul Satu Mare.

Povestea impresionantă a unui câine. Își așteaptă stăpânul la cimitir

Pentru foarte mulți oameni, câinii au devenit cei mai buni prieteni, ba chiar pot fi membri adevărați ai familiei. Mărturiile iubitorilor acestor patrupede ne-au demonstrat, de-a lungul timpului, cât de speciali sunt câinii în viețile omenilor.

ADVERTISEMENT

Animalele își dovedesc iubirea și devotamentul fără margini chiar și atunci când stăpânii dispar. Este și cazul unui câine care așteaptă de zile întregi ca persoana care a avut grijă de el, până acum, să se întoarcă din mormânt.

Fotografiile care spun dureroasa poveste, au fost făcute de oamenii din localitatea Supuru de Jos din județul Satu Mare. Gestul patrupedului i-a mișcat pe localnici, care îi aduc animalului apă și mâncare, potrivit Presasm.ro.

ADVERTISEMENT

Oamenii spun că patrupedul se află la cimitir zi și noapte. Chiar dacă vremea este caniculară, câinele nu s-a mișcat nicio secundă din fața mormântului, pentru a căuta un loc la umbră. Nici furtunile și ploile torențiale nu l-au alungat.

Celebrul câine Hachiko și-a așteptat stăpânul aproape un deceniu

Întâmplarea amintește de cazul celebrului câine Hachiko, din rasa Akita Inu, de la începutul secolului XX. Patrupedul a impresionat comunitatea din orașul Odate, prefectura Akita, din Japonia. El venea zilnic la gară, la aceeași oră, pentru a-și aștepta stăpânul, așa cum făcea și pe vremea când acesta trăia.

ADVERTISEMENT

Și-a așteptat stăpânul aproape un deceniu. Câinele din rasa Akita s-a născut în noiembrie 1923 și a murit pe 8 martie 1935. Povestea a fost ecranizată, devenind cunoscută datorită filmului ”Hachiko: Povestea unui câine”, apărut în anul 2009.

Rolul principal, cel al stăpânului, a fost jucat de Richard Gere. Cu toate acestea, actorul spunea, glumind, că el a fost „în mod clar inferior în acest film” și că actorul principal a fost, cu siguranță, câinele.

ADVERTISEMENT

Richard Gere povestea, în urmă cu câțiva ani, că a fost o muncă grea pentru terminarea filmului. Câinele era filmat douăsprezece ore pe zi, iar scenele actorului erau impregnate pe peliculă în zece minute, potrivit cinemarx.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: