Life

Povestea incredibilă a dentistului-cântăreț care i-a furat iubita fratelui: „Am zis să îmi încerc norocul”

Cântărețul-dentist Octavian Riu are o poveste de iubire desprinsă din telenovele! Artistul, care a lansat de curând un nou single, a povestit cum s-a cuplat cu partenera sa actuală, Mădălina.
07.06.2022 | 13:26
Povestea incredibila a dentistuluicantaret care ia furat iubita fratelui Am zis sa imi incerc norocul
Octavian Riu, cântărețul-dentist, i-a furat iubita fratelui său
ADVERTISEMENT

Poveștile de iubire ale artiștilor par unele rupte din telenovele! O astfel de dragoste a trăit și trăiește în continuare Octavian Riu, dentistul care și-a făcut o carieră și în muzică!

Octavian Riu are o poveste de iubire desprinsă din telenovele

Cântărețul a scos de curând videoclipul melodiei „Tu, ultima”, unul care speră să ajungă la inimile tuturor îndrăgostiților. Și, pentru că este vorba despre o poveste de iubire, și a lui Tavi este una cu totul specială.

ADVERTISEMENT

Pe femeia cu care s-a așezat la casa lui, Mădălina, i-a furat-o de sub ochi fratelui său în urmă cu mai mulți ani. Cei doi au și două fetițe minunate acum, iar când își amintesc felul în care a început idila lor nu pot să nu se amuze.

Relația dintre Mădălina și Octavian a început după o decepție în iubire pe care artistul a trăit-o. Acesta a început să flirteze cu femeia vieții sale pe Yahoo Messenger, aflând ulterior că și fratele său îi făcea curte!

ADVERTISEMENT

„Când eram anul 1 de facultate aveam deja o relație de 2 ani jumate cu o fată cu care mă și logodisem. O cerusem pe faleza din Tulcea. La scurt timp m-a lăsat pentru un băiat care la vremea aia cică era fotograf.

I s-a părut ei că e interesant. Cel mai înjositor a fost că au venit împreună să îmi spună că ea nu mai vrea să fie cu mine. Reacția mea a fost simplă: ești sigură? DA, OK la revedere!” și-a început povestirea Octavian Riu, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
Octavian Riu, alături de partenera sa, Mădălina

A “furat-o” din lista de Messenger a fratelui său pe femeia cu care azi formează o familie

„Apoi am ajuns acasă și mi-am adus eu aminte că frate-miu vorbea cu cineva pe Messenger, cu o fată care avea la avatar poza cu ochii ei. Știam că fratele meu vrea să se întâlnească. Îmi tot spunea, dar ea nu voia. Era oricum curtată de foarte mulți băieți pe atunci.

Știu că vorbea cu ea de luni bune așa că am zis să îmi încerc și eu norocul. I-am dat add și nu știa cine sunt. Nu i-am zis foarte mult timp cine sunt. N-am vrut să creadă că încercăm cu rândul să o cucerim”, a completat Octavian.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a declarat că nu i-a spus nici fratelui său că vorbește cu aceeași fată pe care a pus și el ochii. N-a dorit să îi facă inima amară. Telenovela nu s-a oprit aici! Fratele artistului vorbea cu Mădălina în continuare, iar Octavian se loga de multe ori cu ID-ul lui pentru a afla dacă are cu adevărat șanse la inima ei. A vrut să știe dacă fratele ei a avansat în a o cuceri.

După două luni de încercări repetate, cei doi s-au văzut, iar el a reușit să îi intre la corazon prin felul în care se exprima, impresionând-o și cu eșecul în dragoste prin care trecuse.

Octavian și Mădălina au două fetițe împreună

„Mi-a zis că fratele meu era mult mai simpatic decât mine”

„Am dus-o la un suc la un restaurant și atunci de-abia i-am recunsocut că am furat-o din lista lui de Messenger cu scopul de a mă vedea cu ea. Nu mai știu exact ce reacție a avut atunci. Uneori vorbim despre chestia asta și ne amuzăm amândoi.

Mi-a zis de foarte multe ori, că la vremea aia fratele meu era mult mai simpatic decât mine. I-a plăcut ceva la mine, cum vorbeam, cum mă purtam cu ea”, a continuat să ne istorisească Octavian.

Octavian a lansat o melodie compusă împreună cu Andrei Bănuță

În prezent, Riu este focusat pe cariera sa muzicală, neglijând nici profesia de dentist. Acesta a compus o melodie împreună cu Andrei Bănuță. Clipul piesei „Tu, ultima” a fost filmat la Cheile Dobrogei și pe plaja Corbu din județul Constanța.

Videoclipul a fost filmat de Gabriel Ciolpan. Realizarea acestuia a durat câteva ore bune, artistul așteptând răsăritul soarelui pe un frig de nedescris. Pe lângă frumoasa tânără care face figurație în filmuleț, în clip apare și un Jaguar din 1988 care aparține unui colecționar din Constanța.

 

ADVERTISEMENT