News

Povestea tristă a lui Marius, tatăl care nu a mers la serbarea fiicei lui, rușinat de hainele sale: ”Are zile în care nu mănâncă nimic, să poată hrăni copiii”

Marius, un măturător din București, nu a intrat la serbarea fiicei sale, rușinat de cum era îmbrăcat. Povestea de viață extrem de tristă ascunsă de acest bărbat.
24.12.2022 | 07:39
Povestea trista a lui Marius tatal care nu a mers la serbarea fiicei lui rusinat de hainele sale Are zile in care nu mananca nimic sa poata hrani copiii
Un măturător nu a participat la serbarea fiicei sale, rușinat de hainele sale. Povestea de viață tristă a lui Marius. Sursa foto: antena3.ro / Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Marius, un tată din București, și-a luat liber câteva ore de la muncă pentru a merge la serbarea fiicei sale. Ajuns la școală, i-a fost prea rușine să intre în sala de clasă, întrucât avea pe el hainele de măturător.

Un măturător nu a participat la serbarea fiicei sale, rușinat de hainele sale. Povestea de viață tristă a lui Marius

În această săptămână, în spațiul public au apărut imagini cu un tată care aștepta pe holurile unei școli, rușinat fiind să intre în sala de clasă unde avea loc serbarea fiicei sale.

ADVERTISEMENT

Motivul: bărbatul era rușinat de faptul că era îmbrăcat în hainele de la locul de muncă. Marius, tatăl despre care vorbim, lucrează la salubritate.

Ultimii 30 de ani, bărbatul și i-a petrecut pe străzi, adunând gunoaiele. În ciuda faptului că e un om harnic, acesta abia are ce să le pună pe masă celor cinci copii. Sunt zile în care nu mănâncă pentru ca cei mici să aibă ceva în farfurie.

ADVERTISEMENT

Viața l-a lovit din plin pe bărbat. Chiar Nicoleta, fata la care a venit la serbare, are mari probleme locomotorii. Aceasta are 9 pareze.

Cu dificultăți medicale se confruntă și Marius. Acesta riscă să-și piardă mâna stângă, de la cot în jos, din cauza unui accident.

ADVERTISEMENT

Povestea tristă a lui Marius a fost prezentată pe Facebook de un alt părinte prezent la serbarea fiului său.

”Vă explic pe scurt…Astăzi am participat la serbarea de Crăciun a piciului meu (nu mai este pici, are 14 ani aproape) la Școala Speciala nr. 5.

ADVERTISEMENT

Startul serbării a întârziat deoarece o așteptam pe Nicoleta… A sosit într-un târziu alături de tatăl ei, un om simplu, SLAB rău și îmbrăcat in costum de lucrător la ADP Sct. 3… Omul s-a învoit probabil de la munca câteva ore sa fie alături de fata…

Mi-a recunoscut că are zile în care nu mănâncă nimic, pentru a-și putea hrăni copiii…Nu mințea, este foarte foarte slab.

Nu a intrat în sala de clasa, rușinat probabil de cum este îmbrăcat, și a rămas pe hol…”, povestește Ionuț Zărescu.

Marius spune că el și soția dorm pe jos. Locuiesc șase oameni într-o singură cameră

Vineri, 23 decembrie, Marius a împlinit 44 de ani. A fost o aniversare tristă, una la fel ca precedentele, din cauza greutăților vieții sale.

În casa acestuia locuiesc șase oameni într-o singură cameră. Pentru ca cei mici să aibă loc în pat, el și soția lui obișnuiesc să doarmă pe jos.

Marius spune că are un salariu de 2.000 de lei. Banii se duc însă în mare parte pe chirie.

”Vă spun sincer, nu am fost în biserică. Față de copiii mei, eu n-am avut cât au ei acum. Și cu 5 bani, 10 bani, eu îi mulțumesc lui Dumnezeu”, a spus bărbatul cu lacrimi în ochi, la Antena 3.

”Trăim foarte greu. Toți copiii sunt în pat, iar noi, eu, soția și ceilalți copii mai măricei, mai dormim pe jos. Ne punem aici și facem patul jos”, a mai spus tatăl celor cinci copii.

Cei care doresc să ajute cu o sumă de bani familia lui Marius pot dona în contul:

IBAN: RO05INGB0000999911834433

  • Titular cont: Cornelia Anca Letu
  • Banca: INGB CENTRALA
  • Moneda: RON
  • SWIFT: INGBROBU
  • BIC: INGB
ADVERTISEMENT