News

Mamă a doi copii şi însărcinată în 4 luni, Iuliana a murit din pricina unei boli cumplite. Familia nu are bani să o înmormânteze: “Au nevoie de haine, sicriu”

Iuliana, o tânără mamă din Vaslui, a pierdut lupta cu viața însărcinată în 4 luni. În urma sa au rămas doi copii, iar familia nu are cu ce să o înmormânteze.
07.11.2022 | 17:33
Mama a doi copii si insarcinata in 4 luni Iuliana a murit din pricina unei boli cumplite Familia nu are bani sa o inmormanteze Au nevoie de haine sicriu
Ce boală i-au descoperit medicii tinerei mame. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Destinul crunt al unei tinere mame din localitatea Epureni, județul Vaslui. Iuliana Dragnea a murit la doar 26 de ani, însărcinată fiind în 4 luni. În urma ei au rămas o fetiță de 5 ani și un băiețel de doi ani.

Iuliana, o tânără mamă a doi copii, a murit însărcinată în 4 luni. Cum s-a produs tragedia

Totul s-a întâmplat după ce în urmă cu trei zile, pe data de 4 noiembrie 2022, Iuliana a început să aibă stări de sufocare. Soțul a alertat atunci autoritățile, iar medicii au transportat-o la spital.

ADVERTISEMENT

Iuliana a fost dusă la spitalul din Bârlad, la secția de Obstetrică și Ginecologie. Acolo, doctorii au diagnosticat-o cu pneumonie bilaterală interstițială acută și au intubat-o, la ATI.

Din nefericire, tânăra mamă a pierdut lupta cu viața în doar 24 de ore. A murit pe data de 5 noiembrie. Medicii au mai constat și că nu a fost la analize de multă vreme, iar asta din cauză că nu și-a permis financiar.

ADVERTISEMENT

Soțul tinerei mame, în stare de șoc

Potrivit publicației Vremea Nouă, soțul Iulianei, bolnav de inimă, a avut un șoc atunci când a primit vestea pierderii soției. Acum, el și toți cei dragi ai tinerei se pregătesc de înmormântare, dar nu au bani de cele necesare.

Apel la donații pentru tânăra mamă decedată

Reprezentanții Asociației ”Născută Înger” au auzit de acest caz și fac apel la donații. Este nevoie în principal de sicriu, haine și mașină mortuară.

ADVERTISEMENT

”Au nevoie de haine, sicriu, de scos din spital, masină mortuară pentru deplasarea în comuna Epureni, orice ajutor este binevenit.

Vrem să le fim aproape în aceste momente grele, împreunã cu cine poate ajuta, astfel încât, Iuliana sã poatã fi înmormântatã creştineşte şi apoi să avem grijă de micuţii săi!”,a transmis Carmen Suciu, membru fondator al Asociației ”Născută Înger”.

ADVERTISEMENT

Pentru cei care doresc să acorde o mână de ajutor s-au pus la dispoziție conturi bancare, dar și un număr de telefon al mătușii Iulianei Dragnea.

  • RO72 RNCB 0260 0032 5780 0003 – BCR Bârlad (în EURO) pe numele Neculiță Mariana,
  • RO 92 RNCB 0502 0031 1775 0001 – BCR Bârlad (în RON ) pe numele Neculiță Ion,
  • Număr de telefon al mătușii Iulianei Dragnea, pe nume Mariana Neculiță:  0751 889 134 
ADVERTISEMENT