Pariuri sportive

Precizie de maestru! Cum să câștigi peste 32.000 de lei cu trei „X”-uri pe bilet

Un jucător super inspirat a câștigat peste 32.000 de lei pe un bilet „nebun” de pariuri care avea trei pronosticuri „X” solist.
31.03.2024 | 12:43
Căștig de peste 32.000 de lei la pariuri cu un bilet „nebun” pe fotbal. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

E clar, pauza cauzată de meciurile în care au fost angrenate echipele naționale a fost de bun augur pentru mare parte dintre pariori. Inspirați și super norocoși, aceștia au dat adevărate lovituri cu meciuri din competiții mai puțin cunoscute, ca să nu spunem obscure, pe care altădată nu le-ar fi luat în calcul sub nicio formă.

Câștig de peste 32.000 de lei la pariuri pe un bilet cu trei „X”-uri

Trebuie să ai un curaj ieșit din comun, poate chiar puțină „nebunie”, ca să faci asemenea bilete la pariuri, cu meciuri din campionate despre care nici nu știai că există până în urmă cu ceva vreme. Dacă zilele trecute v-am prezentat două „lovituri” de 50.000 de lei cu astfel de alegeri, a venit timpul să vă dăm din nou pe spate cu un bilet SF.

ADVERTISEMENT

Nu surprinde câștigul, nici miza, nici măcar numărul meciurilor adăugate pe bilete. Dar „alegerile” în sine cu siguranță că vă vor da pe spate. Pentru că cine s-ar gândi să combine partide din Liga 2 din România, campionatul U21 al Belgiei, Cupa Proyeccion din Argentina sau liga secundă din Bahrain pe același bilet?

Uite că s-a găsit cineva care a făcut-o, iar curajul „nebun” i-a fost răsplătit pe deplin. 7 partide în total, o cotă de 608,14 și o miză de 48,30 de lei i-au adus un câștig de 32.310,60 lei. Asta deoarece a beneficiat și de un bonus generos de 10% de la Superbet, în valoare de 2.950 de lei.

ADVERTISEMENT

Doar 7 meciuri, cu cote cuprinse între 1,80 și 3,90, i-au fost suficiente pentru a da o asemenea lovitură, însă surprinde din nou cu pronosticurile extrem de curajoase pe care le-a ales. Fiindcă nu e ceva normal să prinzi trei de „X” solist pe un singur bilet, mai ales când meciurile la care te-ai oprit au fost selectate după „ureche”, ca să ne exprimăm mai elegant.

3,90 – cea mai mare cotă pe biletul cu un câștig de peste 32.000 de lei

Dar să vă prezentăm pe scurt „nebunia” care a dus la o lovitură de peste 32.000 de lei la pariuri. Deschiderea pe bilet a fost făcută cu unul dintre cei trei „X” solist, la partida Corvinul Hunedoara – Gloria Buzău. S-a terminat 1-1, iar prima cota înverzită a fost de 3,00.

ADVERTISEMENT

Au urmat apoi două meciuri din „extrem de cunoscuta” competiție Cupa Proyeccion (R) din Argentina, la care a bifat cote excelente de 2,15 de la Sarmiento (R) – Telleres Cordoba (R) (pronostic „2 solist” – rezultat final 0-2) și 3,30 de la Hurracan (R) – Central Cordoba (R) (pronostic „X solist” – rezultat final 1-1).

Al treilea, și ultim, „X” de pe bilet a venit din campionatul U21 al Belgiei, la partida SK Beveren U21 – Eupen U21. S-a terminat 1-1, făcându-se astfel verde și cota de 3,90, cea mai mare de pe biletul cu un câștig de peste 32.000 de lei.

ADVERTISEMENT

Incursiunea a continuat prin ligile secunde din Bahrain și Arabia Saudită. Acolo unde a prins fără emoții o cotă de 1,85 la Al Ittihad – Issa Town (pronostic „ambele marchează” – rezultat final 3-2) și de 2,20 la Al Ain Saudi – Al Jandal (pronostic „gazdele marchează peste 1,5 goluri” – rezultat final 3-2).

În fine, ultima partidă de pe bilet a fost din ligile de amatori ale Angliei, unde rezultatul de 4-4 înregistrat la Walton & Hersham – Harrow Borough i-a înverzit fără nici cea mai mică teamă cota de 1,80 pentru pronosticul „ambele marchează și peste 2,5 goluri”.

Verde pe linie la toate cel 7 selecții, și un câștig de peste 32.000 de lei, la o miză de 48 lei. Asta și pentru că Superbet i-a oferit cu generozitate un bonus de 10%, în valoare de aproape 2.950 de lei.

ADVERTISEMENT