Life

Pregătiri pentru America Express? Ce vor să facă Gabriela Cristea și Tavi Clonda. ”Eu o susțin”

Aranjamente pentru participarea la America Express? Ce planuri au primăvara aceasta Gabriela Cristea și soțul său, Tavi Clonda.
13.03.2023 | 18:25
Pregatiri pentru America Express Ce vor sa faca Gabriela Cristea si Tavi Clonda Eu o sustin
Motivul real pentru care Gabriela Cristea şi Tavi Clonda vor să-şi vândă casa/ sursa foto: facebook.com
ADVERTISEMENT

Pregătiri pentru America Express? Ce vor să facă moderatoarea emisiunii matrimoniale Mireasa – Capriciile iubirii și partenerul de viață. Cântărețul o susține pe frumoasa brunetă în toate alegerile pe care le face.

Aranjamente pentru participarea la America Express? Ce planuri au primăvara aceasta Gabriela Cristea și soțul său, Tavi Clonda

Tavi Clonda pare că face deja primele aranjamente pentru a pleca la America Express, după ce recent a confirmat că a fost acceptat printre cele 9 echipe de la Antena 1. În prezent, artistul susține că vedeta așteaptă acordul de la șefii de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Până la anunțul oficial cei doi soți au început să facă sport în sala pe care o au amenajată în propria casă. În plus, Gabriela Cristea și tatăl fiicelor sale iau în calcul și varianta să iasă la alergat sau să găsească un antrenor personal.

Renumita moderatoare are o susținere foarte mare din partea soțului care nu o stresează și o ajută cu treburile casnice. De asemenea, cântărețul se ocupă foarte mult de creșterea și educarea celor două fete: Victoria și Iris.

ADVERTISEMENT

„Mai întâi, ține de dietă treaba și bineînțeles, merge bine cu sportul. Noi ne-am gândit și la chestia asta, avem câteva propuneri, dar sunt departe de locația noastră și ne este cam greu să mergem, ne e cam lene.

Noi avem o sală de fitness și acasă, pe care o folosim din când în când. O să căutăm să facem cumva mișcare, că este și vremea frumoasă, poate alergăm. Părerea mea este că ne trebuie un antrenor. 

ADVERTISEMENT

Nu o stresez prea tare, adică să o ajut cu treburile, pentru că dieta ei sau ce face ea, nici nu știu exact, intermitent fasting sau cum se cheamă sau ce face, ține de ea și când își pune ceva în minte, reușește!

Nici nu forțează lucrurile, pentru că nu mai este cazul. Dar când își propune ceva, reușește!”, a dezvăluit Tavi Clonda pentru spynews.ro, care își dorește ca în familia pe care o formează cu Gabriela Cristea să existe mereu înțelegere.

ADVERTISEMENT

Tavi Clonda și Gabriela Cristea, motivați de America Express

Tavi Clonda și Gabriela Cristea sunt foarte motivați de participarea la America Express, artistul dorindu-și să facă echipa cu soția sa alături de care crede că va reuși să facă față cu brio probelor din competiția de la Antena 1.

Cântărețul consideră că are toate calitățile necesare pentru a reuși în reality show-ul care se filmează timp de două luni în mai multe țări. Vedeta susține că este sincer și competitiv, însă bruneta are o mare teamă de apa adâncă și nu vrea să mănânce lucruri dubioase.

ADVERTISEMENT