Sport

Premieră la Iași înainte de Poli – FCSB! Lovitură financiară pentru moldoveni

Premieră pentru Poli Iași înaintea meciului cu FCSB. Fanii au luat cu asalt casele de bilete, iar clubul a dat o adevărată lovitură financiară.
19.12.2023 | 20:13
Premiera la Iasi inainte de Poli  FCSB Lovitura financiara pentru moldoveni
Poli Iași a vândut toate biletele pentru meciul de pe teren propriu cu FCSB. Foto: sport.picutres.eu.
ADVERTISEMENT

Poli Iași primește vizita celor de la FCSB, marți, 19 decembrie, ora 20:30, în etapa cu numărul 21 din SuperLiga. Este ultimul duel al anului pentru cele două formații. Fanii moldovenilor s-au înghesuit la casele de bilete, iar disputa are loc cu casa închisă.

Premieră la Iași înainte de Poli – FCSB! Lovitură financiară pentru moldoveni

Suporterii celor de la Poli Iași nu au ținut cont de temperatura scăzută de la ora meciului cu FCSB și s-au înghesuit pentru a prinde un loc pe Stadionul „Emil Alexandrescu”. Astfel, toate cele 7.000 bilete puse la vânzare au fost epuizate.

ADVERTISEMENT

Acestora li se adaugă cele 2.600 de abonamente, dar și cele 475 de bilete care au fost date spre comercializare suporterilor de la FCSB. Este pentru prima oară în acest sezon când Poli Iași reușește să umple stadionul din Copou.

Pe de altă parte, sold-out-ul reușit de Poli Iași reprezintă o adevărată lovitură financiară, în condițiile în care, antrenorul Leo Grozavu a amenințat cu demisia din cauza problemelor cu banii.

ADVERTISEMENT

De asemenea, moldovenii au gândit strategic și au mărit prețul biletelor, ținând cont că în Copou vine FCSB. La tribune, prețul unui bilet a fost de 50 de lei, cu 30 de lei mai mult decât la meciurile trecute.

La VIP un bilet a costat chiar și 700 de lei, în timp ce pentru un loc la peluză fanii au trebuit să plătească suma de 40 de lei. Poli Iași a suferit o singură înfrângere în ultimele 8 meciuri pe teren propriu în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Leo Grozavu s-a plâns de problemele financiare de la Poli Iași: „Era mediocrității s-a dus”

Poli Iași ocupă locul 13 în clasament, cu 23 de puncte în 20 de meciuri, însă Leo Grozavu vrea să realizeze mult mai mult la echipă. Totuși, antrenorul principal al moldovenilor nu are parte de susținerea financiară dorită.

„Fiecare va merge pe drumul lui, dacă lucrurile vor continua cum sunt acum. Era mediocrității s-a dus. La Iași, bugetul e mai mic ca la alte echipe de sub noi, infrastructura nu e ce trebuie pentru performanță.

ADVERTISEMENT

La un oraș ca Iașiul, echipa trebuie să se bată pentru primele șase locuri, pentru cupele europene. Pentru asta trebuie buget, jucători mai buni, salarii, stadion”, a spus Leo Grozavu.

Șfaițer este convins că Leo Grozavu va continua la Poli Iași

În direct la FANATIK SUPERLIGA, Cornel Șfaițer a comentat declarațiile lui Leo Grozavu. Președintele clubului moldovean este convins că fostul fundaș va rămâne în Copou. „Nu îmi e teamă că rămân fără antrenor.

Am urmărit discursul lui și nu a fost așa de acid. Eu îl cunosc foarte bine, lucrez cu Leo din 2007 cu câteva pauze. E antrenorul alături de care am reușit multe lucruri împreună.

El își dorește mai mult, vrea să se bată acolo sus, vrea condiții. E normal, suntem în Superliga și Iași merită mai mult. Sunt bani suficienți, dar cu excepția în afară de 3-4 echipe toate formațiile au nevoie de bani și de investiții. Acolo nu am avut discuții cu el pentru că a fost foarte rapid totul”, a declarat Cornel Șfaițer.

ADVERTISEMENT
Tags:
Cotă BETANO pentru FCSB: 2.15 este cota pentru „total goluri: peste 2,5” la meciul Poli Iași - FCSB