Sport

Premieră la Universitatea Craiova! „Știința” îi pune pe suporteri să aleagă echipamentul oficial din sezonul următor. Foto

În premieră, fanii Universității Craiova pot alege design-ul pentru echipamentul oficial din sezonul următor al SuperLigii.
27.10.2022 | 19:45
Premiera la Universitatea Craiova Stiinta ii pune pe suporteri sa aleaga echipamentul oficial din sezonul urmator Foto
Premieră la Universitatea Craiova! „Știința” îi pune pe suporteri să aleagă echipamentul oficial din sezonul următor. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Cu mai bine de jumătate de an înaintea startului ediției 2023-2024 din SuperLigă, Universitatea Craiova și-a anunțat suporterii că pot alege modelul viitorului echipament oficial. Formația din Bănie le-a pus la dispoziție fanilor șase design-uri ale următorului tricou de joc.

Universitatea Craiova își pune suporterii cu mai bine de jumătate de an înainte să aleagă tricoul pentru sezonul viitor

Pentru prima dată, suporterii Universității Craiova pot alege tricourile pe care elevii lui Mirel Rădoi le vor îmbrăca în sezonul 2023-2024. Înaintea startului acestei ediții de campionat, suporterii oltenilor s-au bucurat de o prezentare spectaculoasă a echipamentului oficial.

ADVERTISEMENT

Cu mai bine de jumătate de an înaintea începerii sezonului 2023-2024, Universitatea Craiova le-a oferit posibilitatea fanilor să aleagă modelul tricoului oficial. Aceștia pot vota varianta preferată pe pagina oficială de Facebook a formației din Bănie.

Oltenii au anunțat că jucătorii Universității Craiova vor purta modelul, care va strânge cele mai multe aprecieri până vineri la ora 16:00. În ultimele două sezoane din SuperLigă, „juveții” au îmbrăcat echipamentele celor de la Puma, cu care și-a prelungit contractul până în 2027.

ADVERTISEMENT

„Votează tricoul oficial de joc al Științei pentru sezonul următor! În premieră, suporterii Universității Craiova au la dispoziție 6 modele de tricouri pe care le pot vota chiar aici, în cadrul postării de pe pagina oficială de Facebook a clubului nostru.

Modelul de tricou pe care îl vor îmbrăca alb-albaștrii în sezonul competițional 2023-2024 va fi cel care va obține cele mai multe like-uri/aprecieri la fotografie până mâine după-amiază, la ora 16.00.
START VOT!”, se arată în comunicatul Universității Craiova.

ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi vrea să continue seria de victorii la Universitatea Craiova: „Trebuie să muncim din ce în ce mai mult, pentru a rămâne la același nivel”

Pentru Universitatea Craiova urmează partida cu Sepsi OSK, iar Mirel Rădoi speră ca „Știința” să câștige cele trei puncte și să continue seria de victorii. Tehnicianul oltenilor a declarat că elevii săi trebuie să muncească în continuare, pentru a rămâne la același nivel.

„Va fi un meci diferit față de celelate, pentru că există un echilibru foarte mare între cele două faze de joc. Jucătorii știu când să accelereze, să rupă ritmul și când să temporizeze jocul, să aibă o posesie care să atragă adversarul din pozițiile lui.

ADVERTISEMENT

Va fi un meci dificil, dar trebuie să continuăm pe acest drum de victorii, pentru că tot vorbim de ani de zile de constanță. Doar așa putem să reușim să trecem peste acest obstacol. Dacă vorbim doar despre moral și încredere, nu este de ajuns pentru o echipă, care vrea să fie în primele șase din România și după acea să spere la mai mult.

Avem nevoie nu doar de moral și încredere, iar în momentul în care reușim să legăm victorii trebuie să muncim din ce în ce mai mult, pentru a rămâne la același nivel”, a declarat Mirel Rădoi.


  • Cota BETANO pentru U Craiova: 3,20 este cota pentru „2 solist” la Sepsi – U Craiova Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT