Sport

Mirel Rădoi, mesaj categoric înainte de Sepsi – Universitatea Craiova: „Trebuie să continuăm pe același drum”. Video

Mirel Rădoi își dorește să obțină cele trei puncte împotriva celor de la Sepsi OSK, iar Universitatea Craiova să bifeze a treia victorie consecutivă în SuperLigă.
27.10.2022 | 19:04
Mirel Radoi mesaj categoric inainte de Sepsi  Universitatea Craiova Trebuie sa continuam pe acelasi drum Video
Mirel Rădoi, mesaj categoric înainte de Sepsi - Universitatea Craiova: „Trebuie să continuăm pe același drum de victorii”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Oltenii traversează o perioadă bună în SuperLigă, iar Mirel Rădoi speră să continue seria de victorii din ultimele două etape. Sepsi OSK – Universitatea Craiova se va juca sâmbătă, de la ora 21:30, pe stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe.

Mirel Rădoi anunță înainte de Sepsi – Universitatea Craiova: „Trebuie să continuăm pe același drum de victorii”

Mirel Rădoi se așteaptă la o misiune dificilă împotriva celor de la Sepsi, chiar dacă covăsnenii nu traversează cea mai bună perioadă. Trupa antrenată de Cristiano Bergodi vine după trei înfrângeri consecutive în SuperLigă și ocupă poziția a opta a clasamentului, cu 19 puncte.

ADVERTISEMENT

„Ne așteaptă o partidă dificilă, chiar dacă adversarul trece prin momente dificile la nivel de rezultat și de lot. O echipă foarte bună acasă, cu jucători care pot să facă diferența, jucători de echilibru pentru echipă. Au o organizare atât defensivă și ofensivă foarte bune, cu trasee bine stabilite”, a spus Mirel Rădoi

Tehnicianul Universității Craiova a avut cuvinte de laudă la adresa lui Cristiano Bergodi și regretă că nu a colaborat cu acesta în cariera sa de jucător. Mirel Rădoi a mărturisit că a preluat anumite lucruri de la antrenorul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe.

ADVERTISEMENT

Au un antrenor pe care îl apreciez foarte mult și îmi pare rău că nu am apucat să lucrez cu el în cariera de jucător. Am furat câteva lucruri de la el din punct de vedere tactic, vizavi de sistemele de joc. Va fi un meci diferit față de celelate, pentru că există un echilibru foarte mare între cele două faze de joc.

Jucătorii știu când să accelereze, să rupă ritmul și când să temporizeze jocul, să aibă o posesie care să atragă adversarul din pozițiile lui. Va fi un meci dificil, dar trebuie să continuăm pe acest drum de victorii, pentru că tot vorbim de ani de zile de constanță. Doar așa putem să reușim să trecem peste acest obstacol”, a spus antrenorul „Științei”.

ADVERTISEMENT

„În momentul în care reușim să legăm victorii trebuie să muncim din ce în ce mai mult, pentru a rămâne la același nivel”

Antrenorul formației din Bănie a declarat că moralul și încrederea oferită de victorii nu este îndeajuns pentru o echipă, care vrea să ajungă în play-off. Mirel Rădoi le-a transmis elevilor săi că trebuie să muncească, pentru a se menține la același nivel.

„Dacă vorbim doar despre moral și încredere, nu este de ajuns pentru o echipă, care vrea să fie în primele șase din România și după acea să spere la mai mult. Avem nevoie nu doar de moral și încredere, iar în momentul în care reușim să legăm victorii trebuie să muncim din ce în ce mai mult, pentru a rămâne la același nivel.

ADVERTISEMENT

În pregătirea antrenamentelor și în discuțiile noastre nu au fost foarte multe de schimbat, probabil a contat că am încercat să facem pasul următor la nivel de echipă în consolidarea principilor de joc. Poate că aici am avut nevoie de o perioadă mai lungă de timp pentru omogenitate și pentru jucători să înțelegă anumite lucruri”, a spus Mirel Rădoi.

Mirel Rădoi a identificat problema Universității Craiova: „Nu puteam să o spun public, pentru că era foarte ușor pentru adversari”

Tehnicianul „alb-albaștrilor” a spus că a găsit problema Universității Craiova. Mirel Rădoi a declarat că Sepsi poate fi mulțumită și cu un rezultat de egaliate împotriva oltenilor, deoarece Cristiano Bergodi nu se poate baza pe mulți jucători importanți.

„N-aş pune accent numai pe apărare, ci pe distanţa dintre compartimente, pentru că atunci când am avut probleme şi când adversarul şi-a creat ocazii, aceasta a fost cauza. Am văzut lucrul acesta, nu puteam să o spun public, pentru că era foarte uşor pentru adversari să exploateze lucrurile astea, lăsând la o parte greşelile individuale.

Sunt sigur că indiferent cum vor începe partida, vor fi fericiți dacă la sfârșitul celor 90 de minute vor câștiga și un punct. Au jucători importanți, care par să le lipsească în acest moment și nu mă refer doar la Păun. Dimitrov și Aganovic au probleme și nu știu dacă vor reveni sau nu”, a mărturisit Mirel Rădoi.


  • Cota BETANO pentru U Craiova: 3,20 este cota pentru „2 solist” la Sepsi – U Craiova Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT