Life

Premieră pentru Loteria Română! Jucătorii își pot cumpăra de acum bilete online

Loteria Română a schimbat regulile pentru jucătorii la Loto 6/49, Joker, Loto 5/40 și Noroc. Acum vă puteți cumpăra bilete și online. Iată ce trebuie să faceți.
05.07.2023 | 14:55
Premiera pentru Loteria Romana Jucatorii isi pot cumpara de acum bilete online
Premieră pentru Loteria Română. Se pot achizitiona bilete online pt Loto 6/49 si Noroc
ADVERTISEMENT

Loteria Română atrage an de an milioane de participanți la jocurile de noroc. Loto 6/49 este visul de îmbogățire al majorității românilor. 6 numere din 49 sunt „norocoase” de două ori pe săptămână, joia și duminica. Extragerea ține cu sufletul la gură milioane de oameni. Chioșcurile de Loto sunt pline ochi și milioane de oameni visează că vor câștiga. De acum, jucătorii își pot cumpăra biletele online.

Loteria Română a adăugat posibilități noi de achiziționare a unui bilet la Loto 6/49

Pentru prima dată în istoria Loteriei Române, jucătorii nu vor mai fi nevoiți să își cumpere fizic biletele. Aceștia își pot achiziționa, mai nou, online bilete la jocurile loto tradiționale. Mai exact, cei care se simt norocoși vor să joace își pot cumpăra biletele cu ajutorul unui site sau a unei aplicații.

ADVERTISEMENT

Jucătorii trebuie să acceseze secțiunea dedicate a site-ului oficial al Loteriei Române, respectiv www.loto.ro. Astfel, își pot cumpăra bilete la jocurile tradiționale Loto 6/49, Joker, Loto 5/40, Noroc, Noroc Plus și Super Noroc.

Prima aplicație online pentru vânzarea biletelor Loto. Cum puteți cumpăra bilet

Loteria Română a demarat încheierea de parteneriate pentru vânzarea biletelor loto, prin intermediul unor aplicații online.  AMPARCAT.RO este prima aplicație care este în prezent disponibilă pentru jucători.

ADVERTISEMENT

Biletele pot fi achiziționate din orice agenție loto proprie sau mandatară. Le puteți cumpăra în funcție de valoarea acestora de la casieriile reședință de județ/la sediile Punctelor de Lucru Județene sau la casieria centrală a Loteriei Române.

Prețul biletelor este același cu cel din agențiile loto. Câștigurile se achită, ca și în cazul biletelor jucate în agențiile loto, conform Regulamentului privind organizarea și administrarea jocurilor de tip loto tradițional în vigoare.

ADVERTISEMENT

”Prin acest proiect am creat posibilitatea jucătorilor de a fi doar la un click distanță de jocurile loto, răspunzând astfel exigențelor tuturor categoriilor de participanți, prioritatea noastră fiind îmbunătățirea permanentă a experienței jucătorilor în relația cu produsele companiei. Am sentimentul că împărtășim acest nou început împreună cu jucătorii noștri aceasta fiind doar una dintre etapele pe care le aveam de parcurs în ceea ce ne-am propus să realizăm în viitor”, a transmis prin intermediul unui comunicat Ionuț Valeriu Andrei, Director General C.N. “Loteria Română”.

Femeia care a făcut-o milionară pe câștigătoarea premiului uriaș: ”Am o stare pe care nu pot s-o descriu”

Loteria Română a anunţat, duminică 25 iunie 2023, că a fost dat cel mai mare premiu din istoria jocului Loto 6/49. Este vorba despre un premiu fabulos în valoare de peste 10 milioane de euro. Biletul norocos a costat 495 de lei și a fost jucat într-o agenție din București.

ADVERTISEMENT

”Am o stare bună, nu știu exact cum s-o descriu. Am emoții, nu știu de ce le-am preluat și eu. Un premiu atât de mare, care să iasă la agenția mea. M-a încărcat și pe mine.

Am înțeles că marele premiu a fost câștigat de o doamnă. Mă bucur că este, probabil, una dintre clientele mele, care joacă la această agenție”, susține Monica, șefa agenției loto unde s-a jucat biletul norocos pentru FANATIK.

Jocurile de loto, nu mai sunt de multă vreme destinate exclusiv bărbaților, așa cum se întâmpla pe vremuri. Doamnele au început să frecventeze din ce în ce mai mult agențiile loto, în speranța unor câștiguri care să le schimbe viața. În plus, ne spune doamna Monica, media vârstei jucătorilor este din ce în ce mai scăzută.

”S-a schimbat destul de mult profilul celor care joacă, mai ales în ultimii doi-trei ani, de când cu pandemia. Pe vremuri, erau mai mult pensionari, însă tinerii au căpătat încredere în acest joc”, a explicat femeia pentru FANATIK.

Care este cel mai norocos număr extras la Loto 6/49

Potrivit datelor oficiale oferite de Loteria Român există o serie de numere care, de-a lungul timpului, au fost extrase în mod frecvent la tragerile Loto 6 din 49. Se pare că acestea sunt cele mai norocoase numere.

Conform statisticilor publicate pe site-ul Loteriei Române, numărul 36 este considerat cel mai norocos număr extras la Loto 6 din 49. Cel mai mare premiu din istoria Loteriei Române a fost de 10 milioane de euro.

ADVERTISEMENT