News

Premierul britanic Boris Johnson a devenit tată. Logodnica sa a născut un băiat sănătos

29.04.2020 | 12:30
Premierul britanic Boris Johnson a devenit tata Logodnica sa a nascut un baiat sanatos
ADVERTISEMENT

Premierul britanic Boris Johnson a devenit tată, după ce logodnica sa, Carrie Symonds, a născut, miercuri, potrivit anunțului făcut de purtătorul de cuvânt al celor doi.

Boris Johnson a devenit tată

Boris Johnson, premierul Marii Britanii, a devenit tată, după ce logodnica sa a născut un băiat, miercuri, într-un spital din Londra, informează Daily Mail.

ADVERTISEMENT

Purtătorul de cuvânt ai celor doi a anunțat că noii părinți sunt încântați să anunțe venirea pe lume a băiețelului lor.

“Primul ministru și doamna Symonds sunt încântați să anunțe nașterea unui băiat sănătos la un spital din Londra în această dimineață. Atât mama cât și bebelușul sunt foarte bine”, a adăugat purtătorul de cuvânt.

ADVERTISEMENT

Reprezentantul premierului britanic a adăugat că “primul ministru și doamna Symonds ar dori să mulțumească echipei fantastice de la maternitatea din sistemul public de sănătate”.

Logodnica premierului a avut și ea simptome specifice COVID-19

Potrivit presei britanice, logodnica lui Boris Johnson a stat în auto-izolare la Camberwell, în sudul Londrei, alături de Dilyn, câinele familiei, după ce a suferit și ea de simptome ale noului coronavirus.

ADVERTISEMENT

Ulterior, logodnica de 32 de ani a premierului britanic a mers la casa premierului din Buckinghamshire pentru a-i fi alături pe perioada de recuperare, după ce Johnson a fost eliberat din spital, unde a fost tratat din cauza infecției COVID-19.

Cuplul a anunțat în luna februarie a acestui an că s-au logodit și că urmează să aibă un copil împreună. Boris Johnson a avut foarte mult de suferit de pe urma noului coronavirus, după ce infecția COVID-19 i-a înrăutățit starea de sănătate.

ADVERTISEMENT

După ce a stat o perioadă la terapie intensivă, starea premierului britanic s-a îmbunătățit, iar acum acesta se simte mult mai bine.

 

ADVERTISEMENT