Life

Premii serioase la Buzz House Summer Edition, concursul creatorilor de conținut! Zece concurenți luptă pentru zeci de mii de euro

Cea mai așteptată provocare a verii dedicată creatorilor de conținut, BUZZ HOUSE Summer Edition!, a început, iar premiile puse în joc nu sunt deloc mici.
16.06.2023 | 11:18
Premii serioase la Buzz House Summer Edition concursul creatorilor de continut Zece concurenti lupta pentru zeci de mii de euro
10 creatori de continut se infrunta la Buzz House
ADVERTISEMENT

Filmările pentru Buzz House Summer Edition se desfășoară în perioada 15-25 iunie într-o locație spectaculoasă situată pe malul lacului Snagov. Acolo, zece concurenți vor face tot ce le stă în putință să câștige premiile pus în joc.

Premii de 25.000 de euro la Buzz House Summer Edition

Premii surpriză în valoare de 25.000 euro, 10 concurenți, probe incitante și conținut ce va putea fi urmărit pe Instagram, TikTok și YouTube. Acestea sunt doar câteva dintre surprizele celei de-a treia ediții a Buzz House. Cea mai așteptată provocare a verii pentru creatorii de conținut online are loc în perioada 15-25 iunie într-o locație spectaculoasă, situată pe malul lacului Snagov.

ADVERTISEMENT

La concurs iau parte zece dintre cei mai creativi și virali creatori de conținut din România. Mai exact, Dia Condurache, Vlad Neamtu, Ana Petcu, S1KE, Delia Degan, Robynet, Luana Genevieve, Adi Istrate, Skarlet  și Costi Max, au răspuns provocării Global Talent United și Global Records.

Ei vor trebui să facă față unor adevărate provocări fizice, psihice și emoționale. Evident, dacă le vor duce la bun sfârșit, vor avea ocazia să se bucure și de premiile puse ”la bătaie”. În plus, cei zece concurenți vor avea ocazia să facă și schimb de experiență și să învețe lucruri noi.

ADVERTISEMENT

“Ne bucurăm că acest proiect a ajuns la cea de-a 3-a ediție. Este un proiect pe care dorim să îl îmbunătățim de la sezon la sezon și să aducem în fața publicului content fresh și relevant de fiecare dată.

Și pentru această ediție am pregătit o serie de surprize și doresc să mulțumesc tuturor partenerilor care susțin acest proiect”, a declarat Claudiu Ilioiu, șeful Global Talent United.

ADVERTISEMENT

Ce se va întâmpla la Buzz House Summer Edition

Fanii celor zece creatori de conținut vor putea urmări, din 15 iunie, pe canalele de Instagram și Tik Tok ale proiectului, dar și pe cele ale concurenților, ce se ascunde în spatele creării unui conținut viral în Social Media si cum ajunge un material de la forma lui brută la cea pe care o vedem pe ecranul telefonului.

Începând cu luna iulie, pe pagina oficială de YouTube a proiectului, internauții vor putea viziona 10 episoade incitante care vor documenta cele mai importante și amuzante momente petrecute în casă de către concurenți.

ADVERTISEMENT

Gazdele acestei ediții vor fi Denis Matroș, câștigătorul celei de-a doua ediții Buzz House și owner al Academiei de TikTalk, și  Cezara Cristescu, creator de conținut în zona de fashion și beauty și omul din spatele proiectului Behind.

Ambii influenceri sunt implicați activ în proiectul buzz House încă de la lansare, în iulie 2022, și vor oferi sfaturi și îndrumări concurenților pe parcursul întregii competiții.

Buzz House Summer Edition promite să fie o competiție incitantă și plină de surprize pentru toți cei implicați.

ADVERTISEMENT