Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Premoniția lui Ivanovici: „Cobra, ce ți-am zis aseară, de când a început meciul?”

Horia Ivanovici a ținut să îl laude pe Burleanu pentru faptul că meciul României cu Kosovo nu a fost pierdut la masa verde. În prima repriză, o parte a galeriei române a întrerupt partida timp de 45 de minute.
13.09.2023 | 14:01
Premonitia lui Ivanovici Cobra ce tiam zis aseara de cand a inceput meciul
Ce a facut Burleanu aseara! DEZVALUIRILE lui Horia Ivanovici si Adrian Ilie Romania - Kosovo 2-0. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Național Arena a avut parte de un moment mai puțin plăcut. O parte a galeriei tricolore a început să strige lozinci politice, motiv pentru care partida a fost întreruptă. În final, arbitrul a decis că meciul poate continua, iar naționala lui Iordănescu a evitat la limită o tragedie. Dacă meciul se pierdea la masa verde, Israel urca pe locul 2.

Burleanu a fost la datorie

“Forța lui Burleanu s-a văzut aseară. Credeți-mă. Pentru cine înțelege lucrurile, ce am zis aseară? Ce v-am spus eu tot meciul? Că începuseră ăia să zică că sunt nebun. Eu le-am zis, nu glumesc, Burleanu e foarte puternic, vom avea arbitraj.

ADVERTISEMENT

Dacă nu era Burleanu erau șanse mari să nu se mai joace. Kosovarii nu intrau dacă nu era Burleanu. Și forța lui Burleanu și cum e privit și respectat. Eu de ce am început cu cele 25%. 25% publicul, 25% echipa, 25% Iordănescu, 25% Burleanu.

Când trebuie să le dai niște merite oamenilor, dă-le. Asta lui Lupu e genială. Avem un președinte pe care nu-l vrea nimeni, un antrenor pe care nu-l vrea nimeni, o echipă națională pe care nu o vrea nimeni, dar suntem bine. Dacă Burleanu nu era văzut atât de bine, exista riscul ca ăia să nu mai iasă și asta era”, a spus Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

Arbitrul din România – Kosovo a fost la înălțime

Pe lângă decizia de a continua partida, arbitrul a fost la înălțime pe întreaga durată a meciului. A eliminat-o corect pe vedeta oaspeților pentru două galbene și a dictat un penalty în favoarea României. Chiar dacă penalty-ul a fost ratat, cele 45 de minute cu un om în plus au fost decisive în ecuația victoriei.

“Ai spus că arbitrul este foarte bine intenționat cu noi și că șeful nostru cel mare, Burleanu, și-a făcut foarte bine treaba. Că vom primi cartonaș și penalty”, a mărturisit Adrian Ilie, în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, discuția pe care a avut-o cu Horia Ivanovici înainte de meci.

ADVERTISEMENT

“Și faptul că durează 45 de minute să se ia o decizie. De regulă în 15 minute gata, se ia decizia. Mai ales că nu ești o putere în fotbalul european”, a fost completarea adusă de Robert Niță cu referire la declarația lui Adrian Ilie.

“Particip la anumite întruniri în care incheierile sunt din partea oamenilor de la alte federații în care sunt felicitat pentru ce președinte avem. Oameni din alte federații, din toate forurile internaționale. Nu vreau să mai spun nimic eu, ai spus tu, Dănuț, Adi, Robert. Nu are sens să îmi umflu președintele, știu cu cine vorbesc. Important este că este o voce ascultată și are argumente clare în tot ce face”, a spus Mihai Stoichiță.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30, FANATIK SUPERLIGA este live și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Show-ul se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Premonitia lui Ivanovici

 

ADVERTISEMENT