ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Presa din Serbia îl critică pe Gigi Becali: “Momcilovic şi Planic vor scăpa de controversatul lor şef”

Autor: Andrei Șchiopu | 27.04.2020 | 15:38
Presa din Serbia îl critică pe Gigi Becali:
Gigi Becali îl vinde pe Gmohere cu 500.000 de euro în Liga 1. Sursă foto: sportpictures.eu

Presa din Serbia a auzit că Gigi Becali i-a băgat în șomaj tehnic pe Bogdan Planic și Marko Momcilovi, nefiind de acord cu măsurile luate de patronul FCSB-ului.

ADVERTISEMENT

Critici pentru Gigi Becali din partea presei din Serbia

Gigi Becali a fost criticat în presa din Serbia după ce i-a băgat în șomaj tehnic pe Marko Momcilovic și Bogdan Planic: „Bogdan Planic și Marko Momcilovic așteaptă cu siguranță sfârșitul sezonului pentru a o părăsi pe FCSB”.

„Vor scăpa astfel de controversatul șef Gigi Becali. La începutul lunii salariile lor au fost reduse la 485 de euro. Nu își doresc să mai suporte vreodată o astfel de umilință publică și vor pleca la o altă echipă de îndată ce se termină campionatul”, au scris sârbii de la Mozzart Sport.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a explicat de ce a băgat mai mulți jucători în șomaj tehnic

Gigi Becali și-a explicat gestul de a băga mai mulți fotbaliști în șomaj tehnic și consideră că unii dintre ei își luau banii degeaba: „Am văzut că tot felul de avocați vorbesc că Becali a făcut și a dres, dar îi învață aiurea pe jucători.

La mine în casă și în uzină nu îmi dă nimeni sfaturi cum să îmi gestionez afacerea. Nu primesc niciun ban de la cineva și sunt sătul de sfaturi de la televizor.

ADVERTISEMENT

Dacă eu am ajuns la concluzia că jucătorii ăia nu mă mai pot ajuta și ei nu își mai pot face treaba bine în uzina mea, atunci îi trimit în șomaj tehnic”.

„Ce vreți să fac cu muncitorii care nu își mai pot face munca bine? Am aplicat legea. Și așa unii dintre ei au luat banii degeaba pe la FCSB, dar asta este altă poveste.

ADVERTISEMENT

Până acum nu am primit nicio chemare în judecată de la niciun jucător. Dar nu mai sunt prost să le dau 20.000 de euro pe lună la unii dintre ei în plină pandemie, iar ei să nu mă mai ajute cu nimic. În vară oricum terminau contractele cu noi”, a mai spus Gigi Becali.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!