Sport

Elias Charalambous jubilează după FCSB – U Craiova 3-0: „Marea realizare e atitudinea”

Elias Charalambous a comentat victoria de senzație a FCSB-ului cu Universitatea Craiova, scor 3-0.
03.09.2023 | 01:03
Elias Charalambous jubileaza dupa FCSB  U Craiova 30 Marea realizare e atitudinea
Elias Charalambous reactioneaza in meciul de fotbal dintre FCSB si Universitatea Craiova, din cadrul Superligii Superbet, desfasurat pe Stadionul Steaua-Ghencea din Bucuresti, sambata 2 septembrie 2023. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

FCSB a defilat pe Ghencea în fața Universității Craiova. Deși era rănită, după eșecul de la Arad, scor 1-2, cu UTA, vicecampioana a învins-o la scor de neprezentare pe gruparea din Bănie și și-a păstrat fotoliul de lider în SuperLiga. Elias Charalambous a fost în culmea fericirii.

Elias Charalambous, după FCSB – Universitatea Craiova 3-0: „Avem nevoie de pauză”

Cu un meci mai puțin disputat, FCSB este pe primul loc în SuperLiga. Vicecampioana are 18 puncte, cu două mai multe decât principala urmăritoare CFR Cluj. Charalambous a fost în delir după victoria de vis din Ghencea cu Universitatea Craiova și a vorbit inclusiv despre transferul lui Cristi Ganea, dezvăluit în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

„Vreau să îmi felicit jucătorii pentru efort. Au trebuit să aibă atitudine și disciplină. Au trebuit să fie agresivi și asta a fost cheia către victorie. Marea realizare e atitudinea pe care am avut-o în această seară. 

Nu am schimbat nimic, am urmat același program, dar ce am văzut astăzi de la jucători a fost că și-au dorit victoria. Trebuie să rămânem cu atitudinea și mentalitatea asta pentru restul meciurilor. 

ADVERTISEMENT

Sunt fericit pentru Tavi, sunt fericit pentru toți jucătorii, au arătat că sunt pregătiți, asta vine datorită antrenamentelor, dacă dau totul, chiar dacă nu au primit atât de multe minute. Am văzut astăzi că jucătorii de care am avut nevoie au arătat că sunt pregătiți. 

Vorbim cu conducerea, schimbăm idei, orice jucător bun care credem că poate face parte din echipă și e o soluție poate veni. Îl știu foarte bine (n.r. pe Cristi Ganea), e la Panathinaikos, am prieteni acolo, nu știm nimic oficia,

ADVERTISEMENT

Dacă vom semna cu cineva, că va anunța ofițerul de presă. Suntem fericiți că avem mulți jucători care înscriu, Darius e căpitanul, jucător important pentru noi, spun mereu că e inima echipei, dar e o victorie colectivă. 

Avem nevoie de pauză, am început devreme sezonul, avem meciuri europene, jucătorii au nevoie de pauză. Coman a fost răcit zilele astea, va vorbi cu doctorii de la națională și vor decide împreună care e situația lui. 

ADVERTISEMENT

Vreau să le mulțumesc fanilor noștri, au fost incredibili, o atmosferă superbă, vreau să le mulțumesc pentru sprijin”, a declarat Elias Charalambous, după FCSB – Universitatea Craiova 3-0.


  • 2,55 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „2 solist” la meciul Farul – FCSB

ADVERTISEMENT