Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

“Am greșit!”. Gigi Becali recunoaște că a dat-o în bară cu schimbările în meciul decisiv Farul – FCSB 3-2. Tavi Popescu, luat în colimator: “Șoricel”. Video

Gigi Becali a recunoscut faptul că a greşit schimbările de la pauza meciului cu Farul. Patronul FCSB a pus tunurile pe mai mulţi jucători, după ce a pierdut campionatul.
22.05.2023 | 11:42
Am gresit Gigi Becali recunoaste ca a dato in bara cu schimbarile in meciul decisiv Farul  FCSB 32 Tavi Popescu luat in colimator Soricel Video
Am greșit!. Gigi Becali recunoaște că a dat-o în bară cu schimbările în meciul decisiv Farul - FCSB 3-2. Tavi Popescu, luat în colimator Șoricel. Video
ADVERTISEMENT

Farul Constanţa a câştigat campionatul după o revenire extraordinară în faţa celor de la FCSB. Trupa lui Hagi a revenit de la 0-2 şi s-a impus cu 3-2, victorie care îi asigură primul loc în clasament cu o etapă înainte de final.

“Am greșit!”. Gigi Becali recunoaște că a dat-o în bară cu schimbările în meciul decisiv Farul – FCSB 3-2

Gigi Becali a recunoscut superioritatea adversarului dar şi faptul că a greşit schimbările la pauză. Latifundiarul i-a criticat pe Ovidiu Popescu, Tavi Popescu, Iulian Cristea şi Andrei Cordea, după meciul de ieri:

ADVERTISEMENT

“La 2-0 ne-am speriat şi mai mult. Acolo trebuie să dai 3-0, 4-0, 7-0 trebuie să dai. Nu se poate ca nişte copii… Ce să mai? În partea stângă a greşit Tavi (n.r. Popescu), a ieşit ca un şoricel la Borza.

Dacă eşti fotbalist, du-te, nu-l lăsa pe Borza. Că nu eşti doar pe post de titirez în careu, pe acolo. Tu trebuie să faci faza defensivă. A intrat Cordea. Poate acolo s-a greşit. A intrat altul care… 

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO: 

“Apoi l-am băgat pe Cristea, că am spus că are ăla (n.r. Tamm) galben”

Apoi l-am băgat pe Cristea, că am spus că are ăla (n.r. Tamm) galben. I-a dat pasă la adversar. Voi vă daţi seama? Nu îţi vine să crezi. Oamenii au mintea prin alte părţi. Nu au putere, bărbăţie. 

Numai Hagi a putut să facă aşa ceva. Să remonteze o echipă de copii, de la 2-0. Cine altul putea să o facă? Nu e vorba de mentalitate de învingător, ci de profesionist, om care cunoaşte fotbalul şi care îi mănâncă dacă nu fac ce trebuie să facă.

ADVERTISEMENT

“Ovidiu Popescu se ascundea de minge. Ăla care era agresiv”

A dat Nedelcu o minge lungă şi a ţipat la el şi i-a spus să joace cu mingea jos. La noi ce? Tavi Popescu se ducea pe acolo, aştepta să primească mingea şi să dribleze el. La mijloc, Ovidiu Popescu se ascundea de minge. Ăla care era agresiv”, a spus Gigi Becali.

FCSB a încheiat pe locul doi campionatul şi va evolua în turul doi preliminar din Conference League. Roş-albaştrii nu mai pot pierde poziţia secundă, loc pe care au încheiat şi în stagiunea precedentă.

ADVERTISEMENT

În ultima etapă, FCSB va întâlni Rapid, pe Arena Naţională. În joc mai este ultimul loc de pe podium, care asigură prezenţa la barajul pentru Conference League, dar CFR Cluj are cele mai mari şanse să încheie pe ultima treaptă a podiumului.

ADVERTISEMENT