Sport

Presa italiană, la picioarele lui Dennis Man după primul gol din acest sezon: „N-are ce căuta în liga a doua”

Jurnaliștii italieni se întrec în laude pentru internaționalul român după prima reușită din noul sezon: „A arătat ca un jucător care nu are ce căuta în liga a doua”.
21.08.2021 | 12:01
Presa italiana la picioarele lui Dennis Man dupa primul gol din acest sezon Nare ce cauta in liga a doua
ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu a reușit să-i aducă Parmei toate cele trei puncte în deplasarea de la Frosinone, încheiată cu un semieșec, 2-2, Dennis Man a stârnit încă o dată admirația jurnaliștilor italieni. Asta datorită execuției care i-a adus primul gol din actuala stagiune.

Servit excelent în careul advers de Juan Brunetta, după un contraatac derulat ca la carte, mijlocașul de 22 de ani l-a învins pe Ravaglia cu o execuție elegantă. În minutul 89, când soarta partidei părea pecetluită, Gabriel Carpentier a restabilit egalitatea, printr-o lovitură de cap la care legendarul Buffon – întors la prima sa echipă din carieră – nu a mai reușit să intervină.

ADVERTISEMENT

În schimb, celălalt internațional român din lotul „cruciaților”, Valentin Mihăilă (21 de ani), nu s-a recuperat complet după accidentarea suferită în urmă cu câteva luni și, pe cale de consecință, nu a putut fi inclus de Enzo Maresca în lotul pentru primul meci al stagiunii 2021-2022.

Dennis Man continuă să impresioneze. Jurnaliștii italieni se întrec în laude după primul gol din acest sezon

A fost lucid în fața porții și a marcat golul de 2-1. În prima repriză, a părut să joace mai mult rolul pasatorului și a făcut și faza defensivă. A jucat bine cât l-au ținut picioarele.

ADVERTISEMENT

Man a fost nervos în prima repriză, dar în a doua a schimbat vitezele și a adus golul de 2-1 pe contraatac. În unele momente a arătat ca un jucător care nu are ce căuta în liga a doua”, au scris cei de la Parma Live, imediat după meciul cu Frosinone, răsplătindu-l pe Dennis Man cu o notă pe măsură – 6,5.

Greu de transferat. Parma i-a fixat un preț uriaș internaționalului român

Chiar dacă evoluțiile bune l-au adus deja în atenția unor cluburi importante din Serie A și nu numai, Parma nici nu concepe să-l cedeze pe Dennis Man în viitorul apropiat. Potrivit agentului său, oficialii grupării din Serie B sunt dispuși să demareze negocierile doar în cazul unei oferte de cel puțin 20 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Am avut ofertă de la Rennes pentru Man, clubul plătea 11 milioane de euro, președintele nu a vrut să vorbească. Am avut ofertă din Emiratele Arabe Unite, 2 milioane pentru un împrumut.

Păi îl împrumut doi ani și ce face? Pentru Mihăilă, la fel, împrumut cu opţiune de cumpărare. La fel, au spus că numai de la 20 de milioane în sus se discută

ADVERTISEMENT

Copiii Parmei sunt Man și Mihăilă. Nu a vrut să vorbească la oferta de 11 milioane, vorbea doar în cazul unei oferte de minim 20 de milioane de euro.

Preşedintele clubului, care e un american foarte bogat, mi-au spus: ”De la 20 de milioane de euro în sus ne anunţi şi probabil stăm de vorbă dar, în principiu, nu se mişcă de aici. Sunt copiii mei”.

Preşedintele ţine foarte mult la ei şi le-a dat contracte bune. E atât de încântat şi de Man, şi de Mihăilă. Când îl vezi cum jubilează când dau câte un gol… Când un om are bani, îşi permite să facă orice”, a dezvăluit Giovanni Becali.

ADVERTISEMENT
Tags: