Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Preşedintele lui CFR Cluj a lămurit situaţia lui Krasniqi: “E total neprofesionist să se întâmple asta!”

Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, a lămurit situația în privința lui Ermal Krasniqi. Ce s-a întâmplat cu fotbalistul după meciul din cupă.
06.10.2023 | 15:58
Presedintele lui CFR Cluj a lamurit situatia lui Krasniqi E total neprofesionist sa se intample asta
Cristi Balaj a lămurit situația în privința lui Ermal Krasniqi. Foto. colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Președintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj, a venit cu lămuriri la FANATIK SUPERLIGA în privința lui Ermal Krasniqi. Atacantul kosovar nu a făcut parte din lotul ardelenilor pentru ultimele două meciuri din campionat. Oficialul ardelenilor a dezvăluit că Ermal Krasniqi va sta pe bară cel puțin două săptămâni din cauza unei accidentări.

Preşedintele lui CFR Cluj a lămurit situaţia lui Krasniqi: “E total neprofesionist să se întâmple asta!”

Ermal Krasniqi a fost unul dintre cei mai buni jucători de la CFR Cluj în partea a doua a sezonului trecut. Fotbalistul kosovar a sosit în Gruia în perioada de mercato din iarnă, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

În actuala stagiune, Ermal Krasniqi nu a marcat niciun gol. Mai mult decât atât, Cristi Balaj a precizat că fotbalistul s-a accidentat la meciul de cupă cu CSM Alexandria disputat la Turnu Măgurele. Ulterior, președintele lui CFR Cluj s-a arătat extrem de deranjat în urma unei situații.

„După meciul din cupă de joi împotriva celor de la Alexandria am declarat la un post de televiziune că supărarea cea mai mare este faptul că l-am pierdut pentru o perioadă de timp pe Krasniqi care are o leziune musculară.

ADVERTISEMENT

Ruptură în termeni fotbalistici. Am subliniat acest lucru. Camerele l-au surprins cum stătea pe banca de rezerve supărat cu lacrimi în ochi.

„Mi se pare total neprofesionist”

Mi se pare total neprofesionist ca după câteva zile, la același post de televiziune, să întrebe unii oameni de fotbal ce s-a întâmplat cu Krasniqi, de ce a intrat în dizgrație, de ce nu joacă. Mi se pare total nepotrivit.

ADVERTISEMENT

Krasniqi a suferit o leziune musculară, se simte mult mai bine acum, nu a reluat antrenamentele și eu zic că în două săptămâni va reveni pe teren”, a declarat Cristi Balaj, la FANATIK SUPERLIGA.

Ermal Krasniqi ratează meciurile naționalei: „E supărat”

Cristi Balaj a anunțat că Ermal Krasniqi va rata meciurile naționalei din Kosovo cu Andorra și Israel din preliminariile Euro 2024. Fotbalistul de 25 de ani a jucat 37 de minute cu Elveția în septembrie, în timp ce în meciul cu România a fost rezervă neutilizată.

ADVERTISEMENT

„E supărat, dar vor mai fi și alte meciuri. Din păcate da, așa cred (n.r. nu va fi convocat la naționala Kosovo)”, a fost anunțul lui Cristi Balaj, președintele CFR Cluj, la FANATIK SUPERLIGA.

Kosovo ocupă locul 5 în clasamentul grupei I din preliminariile Euro 2024, cu 4 puncte în 6 meciuri. Liderul grupei este Elveția, urmată de România, Israel, Belarus și Andorra.

FANATIK SUPERLIGA, cea mai tare emisiune sportivă din media românească, se vede în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, în direct, doar pe homepage-ul site-ului FANATIK.RO. Cele mai tari momente din emisiune, dar și ediția integrală pot fi vizionate pe pagina de facebook Horia Ivanovici și canalul de Youtube FANATIK.

Adevărul despre situația lui Ermal Krasniqi la CFR Cluj

ADVERTISEMENT