Sport

Președintele lui CSM București, despre derby-ul cu Râmnicu Vâlcea: “Ne-ar fi plăcut să jucăm în finală!”. Exclusiv

06.03.2021 | 12:00
Presedintele lui CSM Bucuresti despre derbyul cu Ramnicu Valcea Near fi placut sa jucam in finala Exclusiv
Președintele lui CSM București, despre derby-ul cu Râmnicu Vâlcea: "Ne-ar fi plăcut să jucăm în finală!". Sursa: sportpictures.ro
ADVERTISEMENT

CSM București și SCM Râmnicu Vâlcea joacă în play-off-ul Ligii Campionilor la handbal. Președintele secției de handbal de la CSM, Remus Drăgănescu, a prefațat pentru FANATIK duelul cu rivala din Liga Campionilor. 

Președintele lui CSM București, despre derby-ul cu Râmnicu Vâlcea din Liga Campionilor

Remus Drăgănescu spune că i-ar fi plăcut ca acest duel să aibă loc în finala Ligii Campionilor, nu în faza play-off-ului. Oficialul “tigroaicelor” prevede un duel foarte echilibrat, împotriva unei echipe foarte bine organizate:

ADVERTISEMENT

“Este un meci de gală pentru handbalul românesc. Ne-ar fi plăcut să ne întâlnim în finală cum era la volei pe vremuri. Însă, asta a fost tragerea la sorți, va fi un meci foarte interesant împotriva unui adversar foarte dificil.

În ultimii ani, CSM București și SCM Râmnicu Vâlcea au avut dueluri echilibrate. Sunt două echipe preocupate de performanță, bine organizate. Va fi o sărbătoare pentru handbalul nostru”, a spus Remus Drăgănescu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

“SCM Râmnicu Vâlcea va dori să își ia revanșa”

Președintele CSM-ului atrage atenția asupra meciului cu Râmnicu Vâlcea, spunând că victoria cu 27-22 din campionat nu înseamnă nimic, mai ales că echipa lui Florentin Pera vrea să își ia revanșa după acea înfrângere:

“Niciun meci nu seamănă cu celălalt. Este adevărat că CSM București a câștigat în campionat, însă nu uitați că vorbim de o altă competiție în care nu contează ce s-a întâmplat în Liga Națională. SCM Râmnicu Vâlcea va dori să își ia revanșa și, după cum știți și dumneavoastră, este o echipă puternică”, a spus Drăgănescu.

ADVERTISEMENT

“Noile transferuri vor întări și mai mult echipa”

Adrian Vasile și-a prelungit contractul cu CSM București, iar echipa a anunțat deja câteva transferuri foarte interesante: Malin Aune, Emilie Hegh Arntzen, Ema Ramusovic și Marie Davidsen. Și, urmează alte mutări importante.

Remus Drăgănescu susține că prin aceste transferuri și prin prelungirea contractului lui Adi Vasile, climatul de performanță de la CSM București continuă și în următorii ani:

ADVERTISEMENT

“CSM București va rămâne și în următorii ani o pretendentă la câștigarea Ligii Campionilor. Ne bucurăm că Adi Vasile va continua alături de noi. Unul dintre obiectivele noastre este să avem continuitate, să creăm un nucleu puternic, iar noile transferuri vor întări și mai mult echipa. Suntem siguri că CSM București va rămâne și în viitor la cel mai înalt nivel”, a conchis Drăgănescu.

Meciul tur al confruntării dintre SCM Râmnicu Vâlcea și CSM București se va disputa sâmbătă, 6 martie, de la ora 17:00, în Sala Traian. Returul are loc o săptămână mai târziu la Sala Polivalentă.

  • 1 este locul ocupat în campionat de CSM București
  • 2016 este anul în care CSM București a câștigat Liga Campionilor 
ADVERTISEMENT