Sorin Cârţu a luat foc când a fost întrebat despre “blatul” FCSB – Academica 0-0: “Să nu mă mai sunaţi în viaţa voastră!”

Flaviu Popa   
în Universitatea Craiova
10/02/2020, 22:39
Sorin Cârţu a luat foc când a fost întrebat despre “blatul” FCSB – Academica 0-0: “Să nu mă mai sunaţi în viaţa voastră!”
Sorin Cârțu e convins că FCSB va învinge Clinceniul

Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, se alătură grupului de cârcotași care îl supărau zilele trecute pe antrenorul Clinceniului, Ilie Poenaru. Liderul formației oltene este convins că FCSB va învinge fără probleme Academica.


UPDATE, ora 22:40. Nu i-a ieşit pronosticul lui Sorin Cârţu. Preşedintele lui U Craiova spunea că FCSB – Academica Clinceni va fi “amical”. Meciul s-a încheiat la egalitate, scor 0-0, iar când a fost chestionat asupra acestui subiect, Cârţu a luat dat-o în glumă: „Sunt un parior slab, nu mă pricep, dacă m-aș pricepe aș avea bani mai mulți. Ce dacă am zis că e amical? Noi când jucăm amicale sunt pe prietenii?! Am făcut și eu o glumă”, a spus Cârţu la gsp. 

Când jurnaliştii au insistat, preşedintele Craiovei a luat foc: „O dai în continuare pe chestia asta. Bine, mă, la revedere!” şi a revenit cu un telefon: “Să nu mă mai sunați în viața voastră! Eu nu vorbesc cu invitații, ce-i asta? Doar cu moderatorul!”.


(P) Cota BETANO pentru FCSB – Academica Clinceni: 1,33 este cota pentru “FCSB peste 1.5 goluri”. Vezi aici toate cotele!


Sorin Cârțu e sigur că FCSB va învinge Academica Clinceni

FCSB mai are un singur hop înainte de derby-ul cu Dinamo București. Echipa lui Bogdan Vintilă are șansa de a se apropia la trei puncte de liderul CFR în cazul unei victorii cu Academica Clinceni, astăzi de la ora 20:00, într-un meci ce se va disputa pe Arena Națională.

Sorin Cârțu a oferit un pronostic pentru partidă cu o acuratețe de „101%”. „Va fi un meci amical acolo. Așa zic eu. Niciodată nu o să fie vreo surpriză acolo, 101% o să câștige FCSB. Am glumit și eu puțin, dar tot 101% bate FCSB”, a declarat Sorin Cârțu la Pro X.

Ilie Poenaru a sărit ca ars: „Suntem nebuni dacă ne gândim la asta”

Antrenorul Clinceniului, Ilie Poenaru, este în total dezacord cu cei care sunt conviși că FCBS va învinge fără probleme. Tehnicianul a oferit în conferința de presă premergătoare meciului cu FCSB un adevărat recital.

Nu există nicio afinitate, nu are nicio legătură. Cine crede că vom juca cu frâna de mână trasă că e nu știu ce afinitate… E o mare prostie. Dacă în 2020 ne mai gândim la lucruri din astea, înseamnă că suntem nebuni la cap.

Ce se mai vorbește, că ne vor învinge de la 3-0 în sus. Ok, vom vedea la momentul respectiv. Într-adevăr, sunt unde sunt, au un parcurs bun. Și-au revenit, joacă un fotbal foarte bun, au unii dintre cei mai buni jucători din țară, dar nu cred că vom lua 3-0 sau ce se tot spune”, a explicat Poenaru.

Relația de „prietenie” dintre FCSB și Clinceni, motiv de bârfă

Așa zisa relație de prietenie dintre FCSB și Academica Clinceni a stârnit multe discuții în ultimul an. Pentru început, mai multe echipe din Liga a 2-a considerau că Academica nu ar trebui să aibă drept de joc în Casa Pariurilor Liga 1, pentru că ar fi satelitul neoficial al FCSB-ului.

După care, în aceeași ordine de idei, rivalii celor de la FCSB au transmis săgeți înspre Clinceni și i-au acuzat cu diferite ocazii că ar fi „FCSB II”.

Președintele Clinceniului, Constantin Bigan, recunoștea într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor relația specială dintre cele două cluburi, însă neagă că ar exista mai mult de atât.

Avem o relație de prietenie cu FCSB. Noi luăm de acolo jucători tineri, cei de la FCSB au văzut că suntem curioși și au încredere în noi. Colaborarea cu Geambazi e strict pentru împrumuturile jucătorilor de la FCSB. FCSB le plătește salariile, asta ne ajută enorm. Nu suntem satelitul lui FCSB, domnul Becali nu dă niciun ban”, explica Bigan.

  • 3-0 a învins FCSB în tur pe Academica Clinceni, în turul Ligii 1
  • 6-5 a fost raportul șuturilor pe poartă în favoarea FCSB în meciul cu Clinceni din tur

 

 

Închide ×