Sport

Preț scump plătit de fanul lui Liverpool care a intrat pe teren să se bucure cu jucătorii la golul 7 contra lui Manchester United. A fost interzis pe viață! Video

Liverpool a luat o decizie surprinzătoare după ce un fan a trăit unul dintre cele mai importante momente din viață. A intrat pe teren cu Manchester United și a sărbătorit.
09.03.2023 | 22:20
Pret scump platit de fanul lui Liverpool care a intrat pe teren sa se bucure cu jucatorii la golul 7 contra lui Manchester United A fost interzis pe viata Video
16 ani avea suporterul lui Liverpool care a intrat pe teren la derby-ul cu Manchester United. Sursă foto: Getty Images
ADVERTISEMENT

„Cormoranii” au scris istorie în derby-ul cu Manchester United câștigat cu 7-0, un meci pe care suporterii prezenți pe stadion și nu numai nu îl vor uita niciodată. Acest lucru este valabil și pentru fanul care a intrat pe teren pentru a se bucura cu jucătorii.

De la extaz la agonie! Suporterul lui Liverpool, care a sărbătorit cu jucătorii pe teren, interzis pe viață

Liverpool a anunțat oficial că fanul intrat pe gazon la golul al șaptea a fost interzis pe viață pe stadion la meciurile echipei iubite, după ce a fost aproape să îl accidenteze pe Andrew Robertson.

ADVERTISEMENT

Suporterul în vârstă de doar 16 ani a intrat prin alunecare și l-a scos din minți pe Jurgen Klopp, care i-a adresat mai multe cuvinte grele în timp ce era scos de pe teren de forțele de ordine.

De altfel, fundașul stânga s-a resimțit puternic după tackling-ul involuntar al fanului și s-a prăbușit pe gazon, riscând o accidentare mult mai gravă, într-o zonă sensibilă: glezna.

ADVERTISEMENT

Suporterul devenit celebru o va putea susține pe Liverpool doar la meciurile din deplasare

Interdicția este valabilă doar la meciurile în care Liverpool este gazdă pe Anfield Road. Suporterul va putea însă susține echipa la meciurile din deplasare, însă este foarte probabil să primească o suspendare și din partea Premier League.

El a fost deja arestat, iar clubul l-a interezis pentru „comportament inacceptabil și periculos”. De altfel, clubul a reacționat imediat după incident și l-a pus la zid pe puștiul din Winsford:

ADVERTISEMENT

„Nu există scuză pentru acest comportament inacceptabil și periculos. Siguranța și securitatea jucătorilor, suporterilor și colegilor e prioritară”, a fost mesajul ferm al „cormoranilor”.

Astfel, ceea ce putea fi una dintre cele mai frumoase zi din viața de suporter a tânărului englez, s-a transformat într-un coșmar, iar gestul său îl va urmări pentru tot restul vieții.

ADVERTISEMENT

Decizia este una dintre cele mai dure luate de către un club englez împotriva propriilor suporteri. Râmâne de văzut dacă fanul va reuși să își răscumpere greșeala iar pedeapsa să fie micșorată.

ADVERTISEMENT
Tags: