Life

Previziunile lunii februarie 2023 pentru zodii. Unele sunt foarte norocoase, altele ocolite de șansă

Previziunile lunii februarie 2023 pentru zodii. Dacă unele zodii se bucură de zile norocoase, iată că sunt și nativi care vor ajunge să fie puși în dificultate.
26.01.2023 | 19:09
Previziunile lunii februarie 2023 pentru zodii Unele sunt foarte norocoase altele ocolite de sansa
Previziunile lunii februarie 2023 pentru zodii. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

În luna februarie, astrele anunță zile norocoase pentru Vărsători, dar și pentru Scorpioni. De cealaltă parte, Fecioarele, dar și Leii vor fi nevoiți să muncească mai mult pentru visurile lor.

Previziunile lunii februarie 2023 pentru zodii. Berbecul are parte de o dezamăgire

Berbec

Luna februarie aduce dezamăgiri, dar și reușite. Pe plan amoros, lucrurile merg destul de prost, spre deosebire de începutul de an. De cealaltă parte, din punct de vedere financiar și profesional, vei ajunge să fii apreciat pentru munca pe care o depui.

ADVERTISEMENT

Taur

Este o lună a deciziilor, fie că vorbim de relații sau de locul de muncă. Încearcă să nu te grăbești, pentru că orice alegere vei face, va fi pe termen lung și s-ar putea să existe momente în care o vei regreta.

Gemeni

Luna februarie te găsește destul de liniștit, însă lucrurile se vor agita la locul de muncă. Vei observa că ai de muncit mai mult decât până acum, iar anumite aspecte nu vor fi pe placul tău.

ADVERTISEMENT

Nu e încă momentul să faci o schimbare. Astrele îți recomandă să ai mai multă răbdare până când o oportunitate va apărea.

Rac

Există șanse mari să pui capăt relației de cuplu, sau să ai parte de conflicte care se tot repetă. Comunicare este cheia în astfel de situații și poate ar fi bine să mai schimbi și tactica, atunci când realizezi că nimic nu funcționează.

ADVERTISEMENT

Leu

Cea de a doua lună din an aduce o avalanșă de probleme financiare peste care vei fi nevoit să treci. Nu ezita să ceri ajutorul unor persoane, iar dacă aveai câteva planuri, ar fi cazul să le amâni în luna februarie și să mai aștepți puțin.

Fecioară

Luna februarie aduce provocări, dar și semne de întrebare. Ajungi în momente în care nu mai știi ce își dorești, iar asta îți va da mari bătăi de cap. De asemenea, se anunță și un volum mare de muncă pe plan profesional, așa că pregătește-te pentru ce va urma.

ADVERTISEMENT

Balanță

Se poate spune că luna februarie este o lună care te învață să fii mai bun. Pe unele persoane nu le-ai tratat tocmai așa cum meritau, iar lucrurile se vor întoarce împotriva ta, așa că să nu te mire de ce anumite planuri nu îți ies așa cum ți le-ai imaginat.

A venit momentul să mai schimbi câte ceva.

Scorpion

Începutul de an nu a fost prea fabulos pentru tine, însă iată că în ultima lună de iarnă, lucrurile se așează singure.

S-ar putea să primești niște sume de bani din partea unor surse neașteptate și bonus, ai putea fi promovat la locul de muncă, ceea ce îți doreai încă de anul trecut.

Săgetător

În cea a de a doua lună din an s-ar putea să primești niște propuneri interesante din partea unor oameni care te apreciază. Asta se va întâmpla în prima parte a lunii februarie și ai suficient timp să faci alegerea corectă. Bazează-te pe intuiție.

Capricorn

În luna februarie ar fi bine să eviți călătoriile în interes de afaceri și să te mai odihnești, pentru că riști să te confrunți cu probleme medicale.

Oboseala, dar și stresul de la muncă se adună și ar fi păcat să clachezi chiar la început de an. Mai gândește-te și la tine.

Vărsător

Dacă aveai un vis, în luna februarie are șanse mari să se îndeplinească, fix într-un moment în care nici nu te așteptai. Continuă să fii pozitiv, iar lucrurile bune vin direct spre tine.

Se anunță o lună de iarnă extrem de norocoasă pentru tine, din toate punctele de vedere.

Pești

Luna februarie nu este nici o lună fabuloasă, dar nici o lună dificilă pentru tine. Lucrurile merg în ritmul lor și s-ar putea să ai parte și de o surpriză plăcută.

O întâlnire cu rudele, ori cu o persoană din trecut te va face să zâmbești în următoarele săptămâni.

ADVERTISEMENT