Life

Prezentatoarea Puterea Dragostei, Cristina Mihaela Dorobanțu, simte dorul de casă: ”Nu am timp de absolut nimic”

08.08.2020 | 16:35
Prezentatoarea Puterea Dragostei Cristina Mihaela Dorobantu simte dorul de casa Nu am timp de absolut nimic
ADVERTISEMENT

Cristina Mihaela Dorobanțu o înlocuiește cu succes pe Andreea Mantea în emisiunea matrimonială „Puterea Dragostei” care este difuzată de Kanal D, filmările având loc în Istanbul, Turcia. Obișnuită să-și țină fanii la curent, fosta finalistă „Bravo, ai stil!” a mărturisit că nu are timp de absolut nimic.

Frumoasa prezentatoare s-a familiarizat deja cu atmosfera din casa „Puterea Dragostei”, însă nu și cu dorul de casă. Plecată de circa două săptămâni, Cristina Mihaela Dorobanțu a recunoscut că simte lipsa persoanelor dragi pe cea le-a lăsat în Capitală.

ADVERTISEMENT

Tânăra avea posibilitatea să vină acasă, dar a ales să-și petreacă zilele libere în Turcia. Fosta prezentatoare a emisiunii „Îmi place dansul” a luat decizia de a rămâne peste hotare, în ciuda faptului că îi era foarte dor de casă și de cei dragi.

Cristina Mihaela Dorobanțu, despre dorul de casă. Cum se simte vedeta în Turcia

„Astăzi am decis să rămân aici, deși este liber… dar mi-e dor de casă, trebuie să recunosc!”, a declarat vedeta, într-o postare de pe InstaStory.

ADVERTISEMENT

Vedeta abia a reușit să aibă o zi liberă de la filmărilor show-ului „Puterea Dragostei”, zi pe care o va dedica plimbării. Cristina Mihaela Dorobanțu a îmbinat utilul cu plăcutul, motiv pentru care a luat la pas magazinele pentru a-și achiziționa scaune și lămpi pentru apartamentul din București.

„Dacă puteți să mă credeți, aceasta este prima zi în care mă duc să mă plimb… mă duc, de fapt, să-mi caut scaune și ceva lămpi pentru apartamentul din București.

ADVERTISEMENT

Nu am avut timp de absolut nimic pentru că am filmat în continuu”, a ținut să mai precizeze prezentatoarea sezonului trei a emisiunii de la Kanal D.

Prezentatoarea Puterea Dragostei, declarație despre noul proiect

„Al doilea sezon al emisiunii Puterea dragostei se încheie în această seară. De mâine, preiau ștafeta de la Andreea Mantea, gazda celor două sezoane, reia îi mulțumesc pentru încurajări.

ADVERTISEMENT

Sub bagheta ei, magia dragostei ne-a adus pe toți mai aproape de speranța într-o zi, iubirea ne transforma viața în rai. Ziua de mâine este pentru mine o pagină albă. O voi scrie alături de concurenții de la Puterea dragostei, de echipa emisiunii, formată din oameni minunați.

Le mulțumesc pentru devotament și răbdare și nu în ultimul rând alături de voi, cei care ne dați toate motivele fim cei mai buni”, a fost mesajul scris de Cristina Mihaela Dorobanțu când a preluat ștafeta de la Andreea Mantea, pe Instagram.

ADVERTISEMENT