Sport

Pariul momentului în Spania! Un prezentator și-a anunțat demisia dacă Real Madrid nu-l transferă pe Mbappe

Real Madrid va încerca să-l cumpere pe Kylian Mbappe de la Paris Saint-Germain în această vară. Un prezentator TV din Spania crede că transferul va reuși.
21.01.2022 | 09:36
Pariul momentului in Spania Un prezentator sia anuntat demisia daca Real Madrid nul transfera pe Mbappe
ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe este ţinta numărul 1 al lui Real Madrid, iar transferul ar putea să fie efectuat în vară. Până atunci, unul dintre cei mai cunoscuţi jurnalişti din Spania şi-a pus postul în joc.

Cine este prezentatorul care îşi dă demisia dacă Mbappe nu ajunge la Real Madrid

Josep Pedrerol, vedeta emisiunii spaniole El Chiringuito „de Jugones”, este extrem de încrezător că Real Madrid va reuși să-l transfere pe Kylian Mbappe la vară. În caz contrar, spaniolul a spus că va demisiona din funcția de prezentator.

ADVERTISEMENT

Vă asigur. Mbappe va juca la Real Madrid în sezonul viitor”, a spus Pedrerol într-o emisiune TV. „Vă asigur. Și, dacă nu, îmi voi da demisia!”, a adăugat.

Contractul lui Mbappe cu Paris Saint-Germain a intrat în ultimele şase

Contractul lui Kylian Mbappe cu PSG a intrat în ultimele şase luni, iar atacantul de 23 de ani poate să negocieze acum cu orice club. Cu toate acestea, parizienii speră că internaţionalul francez să semneze prelungirea acordului.

ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe a fost „curtat” de președintele Real Madrid, Florentino Perez, care este convins că atacantul va veni la echipa sa, la sfârșitul sezonului.

Perez vrea ca acest transfer să creeze un impact în lumea fotbalului, deși nu a avut succes în august 2021 cu oferte de 160 sau chiar 170 de milioane de euro, astfel încât PSG l-a mai păstrat un sezon pe francez.

ADVERTISEMENT

Coechipierii săi de la PSG au încercat să-l convingă să rămână la club dându-i un tricou de ziua sa, în decembrie, cu mesajul „Mbappe 2050”.

Ce şanse sunt ca Mbappe să rămână la PSG

Viitorul lui Kylian Mbappe este incert deocamdată, dar, conform ESPN, Paris Saint-Germain este din ce în ce mai încrezător că tânărul de 23 de ani își va prelungi contractul la club.

ADVERTISEMENT

Potrivit tabloidului citat, familia francezului a purtat discuții cu oficialii liderului din Ligue 1 referitor la o prelungire, iar Mbappe este „mai receptiv ca niciodată” față de perspectiva de a rămâne în continuare la Paris.

Mbappe are 19 goluri și 15 pase decisive în cele 27 de apariții pentru echipa lui Mauricio Pochettino în acest sezon și ar putea face „cale întoarsă” de la transferul cu Real Madrid.

Dacă francezul nu mai semnează cu clubul spaniol, asta l-ar încânta pe directorul sportiv al PSG, Leonardo, care nu a fost prea încântat de încercările madrilenilor de a-l semna pe Mbappe vara trecută.

În ultimii doi ani, Real Madrid s-a comportat astfel. Nu este corect, ba chiar ilegal, pentru că l-au contactat pe jucător. Este inacceptabil pentru noi, fiindcă nu este corect”, a spus Nascimento în august 2021.

ADVERTISEMENT