Life

Prezicerile ursitoarelor în funcție de zodia ta. Ce ți-a fost ursit, de fapt, la naștere

Ce ți-au prezis ursitoarele la naștere, în funcție de semnul tău zodiacal. Destinul întreg ți-a fost marcat de vorbele lor.
24.06.2023 | 14:56
Prezicerile ursitoarelor in functie de zodia ta Ce tia fost ursit de fapt la nastere
Ce ti-a fost ursit la naștere în funcție de zodie. Sursa foto: freepik
ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, s-a spus că ursitoarele sunt cele care influențează destinul unui copil. Încă de la naștere ele i-ar veni în cale și i-ar ura de bine și, de asemenea, pot prevesti vremurile grele care îl așteaptă pentru tot restul vieții. Ursitoarele pot prezice viitorul în funcție de zodie.

Predicțiile ale ursitoarele în funcție de zodia în care te-ai născut

Berbec

Pentru Berbeci, ursitoarele au prezis o putere de caracter foarte mare, îmbinată cu ambiție și inteligență. Lipsa încrederii în propria persoană le mai dă de furcă acestor nativi, care trebui să învețe să se aprecieze mai mult și să nu se mai uite în curtea celuilalt.

ADVERTISEMENT

Taur

Pentru Tauri, ursitoarele au observat, din păcate, mai multe dificultăți. Aceștia trebuie să depună efort major pentru orice vor să obțină în viață și norocul nu prea le surâde. Din fericire, Taurilor le-au fost dăruite determinarea și curajul de a depăși orice obstacol.

Gemeni

În cazul Gemenilor s-a prevestit multă veselie și noroc. Entuziasmul îi va scoate pe acești nativi din multe probleme și vor reuși să-și facă prieteni foarte mulți. Uneori vor părea naivi, dar este doar o modalitate a lor de a intra în jocul celor din jur.

ADVERTISEMENT

Rac

Pentru Raci s-au prevestit momente de fericire, îmbinate cu cele de tristețe. Succesul le-a fost predestinat, dar și eșecul. La fel ca în situația Taurilor, Racii au fost înzestrați cu puterea de a depăși orice dificultate. Au un caracter extrem de puternic.

Leu

Pentru Lei, ursitoarele au prevestit mândrie, noroc la bani, în plan sentimental și în carieră. De asemenea, li s-a prezis lux din plin, dar pe care trebuie să-l aprecieze și nu să-l irosească. Leii au primit și un sfat la naștere, acela de a nu fi prea egoiști.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Celor care s-au născut sub zodia Fecioară li s-a prezis sentimentul de a fi perfect totul, o atitudine aprigă și de temut, dar și mulți prieteni. Însă, nu toți vor fi la fel de sinceri, precum ele. Nu vor fi ocolite suferințele și în cazul lor, dar vor reuși și ele să le învingă.

Balanță

Balanțele, însă, au primit vești ceva mai proaste. Acestea sunt referitoare la necazuri, eșecuri pe plan financiar și în plan sentimental. Adepte ale unui stil de viață echilibrat, Balanțele se vor adapta cu greu unor situații noi, care le vor scoate din zona de confort.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Persoanele născute sub semnul Scorpionului au primit urări mari referitoare la bani, fericire și sănătate. Ursitoarele le-au prevăzut un viitor pe cai mari, dar pe care Scorpionii nu vor ști să-l aprecieze și să fructifice în fiecare zi lucrurile bune de care se înconjoară.

Săgetător

Pentru Săgetători s-a prezis belșug pe plan sentimental. Mai exact, o căsătorie onestă, cu o persoană care îi va iubi nespus și care ar fi dispusă să-și dea și viața pentru ei. Săgetătorii trebuie și ei să învețe să ofere aceleași sentimente profunde.

Capricorn

Încă de la naștere Capricornilor li s-a prezis că vor fi extrem de buni. Nu este de mirare dacă vei vedea un astfel de nativ că iartă rapid greșelile celorlalți, că nu răspunde niciodată cu răutate și că nu este răzbunător. Capricornilor li s-a prevestit și credința profundă în Dumnezeu.

Vărsător

Pentru Vărsători, ursitoarele au prevăzut bunătate îmbinată cu naivitate. Din cauză că au tendința să-și pună sufletul pe tavă în fața tuturor, acești nativ riscă să fie luați peste picior sau să își găsească persoane false ca prieteni. Mare atenție la sinceritate, de asemenea!

Pești

Ursitoarele au prezis Peștilor succes pe toate planurile, cu excepția celui profesional. Asta din cauza lipsei de încredere în forțele proprii, moștenită din familie și din moși-strămoși. Peștii sunt îndemnați să lucreze cu ei înșiși cât mai des.

ADVERTISEMENT
Un bărbat insista să-i explice unei jucătoare profesioniste de golf cum să lovească...
Un bărbat insista să-i explice unei jucătoare profesioniste de golf cum să lovească mingea. Ce a urmat. „Nu m-am putut abține să nu râd”
N-au stat la discuții: închisoare pe viață, după ce a recunoscut în direct...
N-au stat la discuții: închisoare pe viață, după ce a recunoscut în direct la TV pentru ce a plătit sute de mii de euro
Judecătoarea care căuta în sala de judecată un tânăr mort la 2 Mai,...
Judecătoarea care căuta în sala de judecată un tânăr mort la 2 Mai, în timp ce mesteca gumă, cercetată de Inspecția Judiciară
„M-am simțit «Regina reginelor»”. Laurette dezvăluie cum l-a cucerit pe Ion Țiriac: „Știți...
„M-am simțit «Regina reginelor»”. Laurette dezvăluie cum l-a cucerit pe Ion Țiriac: „Știți cum îi zic eu?”
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Cât va ajunge impozitul pentru un apartament de 3 camere în Bucureşti. Taxele,...
Cât va ajunge impozitul pentru un apartament de 3 camere în Bucureşti. Taxele, majorate cu 10% din 2025
Marele mister din istoria Moldovei. Cine a fost Margareta, întemeietoarea dinastiei din care...
Marele mister din istoria Moldovei. Cine a fost Margareta, întemeietoarea dinastiei din care făcea parte și Ștefan cel Mare
Educatoarea de la grădinița din Popești-Leordeni a fost plasată sub control judiciar pentru...
Educatoarea de la grădinița din Popești-Leordeni a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile
Ce note au obținut elevii la Simulare Evaluare Națională. S-au afișat rezultatele finale
Ce note au obținut elevii la Simulare Evaluare Națională. S-au afișat rezultatele finale
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Avertisment fără precedent de la ANM. Am putea avea COD ROŞU de iarnă...
Avertisment fără precedent de la ANM. Am putea avea COD ROŞU de iarnă în aprilie
Un bărbat a cerut ajutorul la 112, fiind într-o maşină care circula în...
Un bărbat a cerut ajutorul la 112, fiind într-o maşină care circula în sectorul 6: „Aș vrea să comand o pizza!” „Vreţi să ne spuneţi că sunteţi în pericol?”
Catinca Roman, primele declarații după moartea Mioarei! „O aștept pe Oana să vină!”...
Catinca Roman, primele declarații după moartea Mioarei! „O aștept pe Oana să vină!” Fiica lui Petre Roman a luat primul avion spre casă