Fotbal international

Prima conferință de presă a lui Mircea Lucescu la Dinamo Kiev: „Nu cred că a mai fost o perioadă atât de proastă în istoria echipei”

27.07.2020 | 13:14
Prima conferinta de presa a lui Mircea Lucescu la Dinamo Kiev Nu cred ca a mai fost o perioada atat de proasta in istoria echipei
ADVERTISEMENT

Mircea Lucescu a susținut prima conferință de presă de când a preluat-o pe Dinamo Kiev.

„Il Luce” a recunoscut că vicecampioana Ucrainei nu trece printr-o perioadă bună, dar vrea să-i readucă „strălucirea” de altădată.

Totodată, Mircea Lucescu le promite fanilor că vor fi bucuroși la finalul sezonului următor.

Prima conferință de presă a lui Mircea Lucescu la Dinamo Kiev

Mircea Lucescu a susținut prima conferință de presă la Dinamo Kiev, în care a vorbit despre planurile sale de viitor: „Nu cred că a mai fost o perioadă atât de proastă în istoria lui Dinamo, dar voi îndrepta imaginea negativă.

ADVERTISEMENT

Există multe probleme, voi merge mână în mână cu jucătorii şi voi căuta să le rezolv. Vreau să le ofer satisfacţie fanilor lui Dinamo”.

„Suporterii te judecă după rezultate!”

Mircea Lucescu a continuat și consideră că fanii îl vor judeca după rezultate, nu după faptul că a fost antrenorul rivalei de moarte din Ucraina timp de 12 sezoane.

ADVERTISEMENT

Nemulțumit de reacția fanilor după numirea lui Mircea Lucescu, patronul clubului Dinamo Kiev, Igor Surkis, a avit o discuție aprinsă cu o parte dintre suporteri chiar la stadion.

Liderii suporterilor i-au cerut socoteală patronului, moment în care Surkis s-a înfierbântat și a uitat de măsurile de distanțare socială.

ADVERTISEMENT

„Suporterii te judecă după rezultate. Dacă vom face împreună performanţe, ce probleme vom mai avea cu fanii? Eu am câştigat multe titluri la Şahtior împotriva lui Dinamo.

Probabil că sunt supăraţi pe mine. Desigur că voi lupta pentru a avea succes la Kiev şi ca suporterii să mă şi aplaude. Fotbalul mă întinereşte. Cele mai frumoase momente sunt atunci când ai foame de victorii şi performanţă”, a mai spus Mircea Lucescu.

ADVERTISEMENT
  • 1.200.000 de euro este salariul anual pe care Mircea Lucescu îl va încasa la Dinamo Kiev
  • 75 de ani va împlini Mircea Lucescu pe data de 29 iulie
ADVERTISEMENT
Tags: