Life

Prima noapte fierbinte, chiar înainte de finala Love Island: ”Nimeni nu a făcut asta, aici”

Apropierea finalei Love Island reconfigurează destinele concurenților rămași în goana după marele premiu al show-ului.
07.11.2023 | 12:02
Prima noapte fierbinte chiar inainte de finala Love Island Nimeni nu a facut asta aici
Show-ul prezentat de Alina Ceușan, scena unor momente toride între focoasa Nargi și Luis / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Nargi și Luis, noul cuplu de pe insulă au schimbat ”paradigma” emisiunii. Până acum, cuminte de cale afară ca show, Love Island s-a transformat total, iar cei doi amorezi au petrecut, împreună, o noapte toridă.

Nargi și Luis, nebunii în intimitate, la Love Island

Plecați din vilă pentru a petrece o noapte împreună, Nargi și Luis au fost subiectul unei discuții dintre Alexia și Anne. ”Crezi că ine Nargi cu vești cochete?”, se întreabă Anne. ”Vreau să îi citesc pe față. Crezi că a făcut ceva”, mai întreabă blondina.

ADVERTISEMENT

Iar Alexia o lămurește, chiar înainte de a se întoarce cei doi amorezi din cuibușorul de nebunii. Păi nu a zis ea că dacă mergea cu Luis în hideaway o făcea?”, răspunde Alexia. ”Sunt fiartă pe detalii, l-a zăpăcit pe Luis sau nu?”, chicotește Anne.

Iar curiozitatea fetelor este lămurită repede. Chiar la micul dejun, atunci când apar cei doi îndrăgostiți. ”A fost bine, chiar a fost bine”, a răspuns Nargi cu un zâmbet mai satisfăcut decât cel al unei pisici care a descoperit borcanul de smântână. ”Mă rușinez”, e replica focoasei brunete atunci când Adrian, puțin malițios, remarcă că cei doi nu mai au coșuri.

ADVERTISEMENT

”Aproape am făcut sex Eu cred că doar noi am făcut asta dintre toți”, precizează Nargi. Și, din imaginile difuzate pe Voyo se poate observa că ceea ce s-a petrecut între ei a fost, cu siguranță, cel puțin un preludiu… lung. Pentru că nu au lipsit sărutările fierbinți – și nu doar în ”stil franțuzesc” -, ci și în zone mai… delicate.

Iar dimineața, după duș, Nargi purtând neglijent prosopul de baie – suficient cât să își ascundă rotunjimile apetisante de camere – vorbea cu Luis. ”Se vede că… n-am dormit”, spunea ea, zâmbindu-i incitant bărbatului pe care și l-a dorit. Iar el, elegant, a replicat: ”Ce se întâmplă la hideaway, rămâne aici”.

ADVERTISEMENT

Nargi și Luis de la Love Island, răsfățați de producătorii Love Island

După proba sportivă din episod, Nargi și Luis reușesc să mai câștige un premiu de la producătorii Love Island. Mai exact, să meargă singurei la o întâlnire romantică. Iar acolo, cei doi încep să își spună cuvinte dulci. Mai ales că veneau după o noapte fierbinte.

”În sfârșit am nimerit perechea perfectă”, spune Luis. ”Mă simt mai bine în pielea mea”, mai precizează el. Iar Nargi, după ce îi spune suficient de clar ce vrea de la un bărbat pune și întrebarea cheie. Legată de noaptea în care a lăsat toate inhibițiile deoparte, pe sub cearșafuri.

ADVERTISEMENT

”Mi se pare că am profitat cât am putut noi de hideaway-ul ăla”, spune Luis pre satisfacția brunetei. ”M-am și lăsat așa, dus de val”, mai spune el, vizibil încurcat. ”Am văzut, am simțit”, replică Nargi râzând. ”Dar dacă pui doi drăcușori într-o cameră, ce să iasă?”, continuă bărbatul. ”Să nu iasă trei”, spune Nargi, sugerând că între ei a fost mult, mult mai mult decât s-a putut vedea pe ecrane. ”Mi-a pus capac Nargi”, recunoaște el.

Nargi, cea mai controversată concurentă din show

Nargi este, cu siguranță, cea mai controversată dintre concurentele Love Island. Fără inhibiții, ajutată de forme de invidiat, bruneta a știut ce vrea: să experimenteze. Și a experimentat suficient până l-a găsit le Luis. Nu de altceva, dar, cum a fost dorită de mai toți băieții din show, ea a trecut prin ceva… îmbrățișări.

”Tot timpul, la început, bărbații văd că sunt o femeie frumoasă, așa e. M-am obișnuit cu asta, m-am obișnuit să fie așa. După, dacă în continuare bărbatul respectiv vede doar asta, sau vrea doar asta, îl ignor. În majoritatea cazurilor se întâmplă să mă cunoască mult mai bine și să se schimbe lucrurile”, spunea Nargi, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în...
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în același timp. Avertismentul dur al medicilor specialiști
Jucătoarea din România care a izbucnit după ce a fost ”umilită” de numărul...
Jucătoarea din România care a izbucnit după ce a fost ”umilită” de numărul 632 mondial: ”Urăsc acest sport din tot sufletul”
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Coşmar interminabil pentru vedeta mutilată cu ciocanul de fostul soţ! Cine vrea să...
Coşmar interminabil pentru vedeta mutilată cu ciocanul de fostul soţ! Cine vrea să îi ia fetele, după ce a fost aproape de moarte
Kim Basinger împlinește 70 de ani: iubirile pasionale ale actriței. Ce roluri i-au...
Kim Basinger împlinește 70 de ani: iubirile pasionale ale actriței. Ce roluri i-au adus celebritatea VIDEO
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
Anunțul trist despre Florin Piersic! Durerea care l-a urmărit: Dacă aş putea, m-aş...
Anunțul trist despre Florin Piersic! Durerea care l-a urmărit: Dacă aş putea, m-aş întoarce...
Slana cu ceapă, un mare pericol. Explicațiile specialistului
Slana cu ceapă, un mare pericol. Explicațiile specialistului
Simona Gherghe, anunţ trist după 6 ani de căsnicie cu Răzvan Săndulescu. Ce...
Simona Gherghe, anunţ trist după 6 ani de căsnicie cu Răzvan Săndulescu. Ce se întâmplă cu copiii
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei...
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei femei de afaceri ruse
Puterea nebănuită a pisicilor. Ce boli pot detecta și vindeca felinele
Puterea nebănuită a pisicilor. Ce boli pot detecta și vindeca felinele
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română