Life

Nargi de la Love Island dă cu bărbații de pământ: ”Nici o secundă vinovată”

Nargi de la Love Island a vorbit, pentru FANATIK, despre bărbați, dar și despre concurenții din show-ul Pro Tv.
17.10.2023 | 14:46
Nargi de la Love Island da cu barbatii de pamant Nici o secunda vinovata
Nargi de la Love Island știe ce vrea de la un bărbat / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Probabil cea mai exotică apariție de la Love Island, Nargi impresionează cu frumusețea ei. Dar, așa cum a dezvăluit pentru FANATIK, felul în care arată este doar una dintre calitățile ei. Și, atunci când vine vorba de bărbați, concurenta show-ului de la Pro TV știe exact ce își dorește.

Nargi de la Love Island, pe șleau despre show-ul Pro TV

Nargi de la Love Island a vorbit despre felul în care a provocat controverse încă de la prima ei apariție în show. Vă reamintim, fără inhibiții, ea a sărutat câțiva dintre băieți și ”l-a furat” pe Denis din brațele Adei. Asta încă din prima seară. Pentru FANATIK, frumoasa moldoveancă cu origini arabe, a dezvăluit că nu se simte deloc vinovată.

ADVERTISEMENT

”Nu m-am simțit nici o secundă vinovată. Bine, vinovată e un cuvânt mult prea mare. M-am simțit puțin penibil pentru Ada în momentul în care a trebuit să schimbe patul, să doarmă în living. Atunci am simțit un pic de vinovăție, dar nu prea mare.

Înțelegeam că eu nu am nicio vină în cazul ăsta pentru că trebuia să fac o alegere, așa sunt regulile jocului. Și cumva, da, m-am simțit doar un pic vinovată, nu prea tare”, ne-a spus, în exclusivitate, Nargi. E adevărat, ea se simte, tot timpul, sigură pe sine. ”Îmi place tot corpul meu, dar cel mai mândră, cred, sunt de picioarele mele”, spune ea.

ADVERTISEMENT

Dar când vine vorba de cum o văd bărbații, Nargi de la Love Island are pretenții serioase. Și nu acceptă să fie văzută doar ca o ”bucată de carne”. Așa că, după scurt timp, celor care nu ”corespund” le ”dă papucii” fără să stea prea mult pe gânduri.

”Tot timpul, la început, bărbații văd că sunt o femeie frumoasă, așa e. M-am obișnuit cu asta, m-am obișnuit să fie așa. După, dacă în continuare bărbatul respectiv vede doar asta, sau vrea doar asta, îl ignor. În majoritatea cazurilor se întâmplă să mă cunoască mult mai bine și să se schimbe lucrurile”, spune Nargi.

ADVERTISEMENT

Nargi, jumătate arăboaică, nu ține seama de religia tatălui

Născută dintr-o mamă moldoveancă și un tată arab, Nargi de la Love Island este foarte fermă când vine vorba de principiile sale de viață. Și, a dezvăluit ea pentru FANATIK, acestea sunt departe de felul în care i-ar impune religia tatălui. De altfel, tatăl ei nu a fost deloc încântat de participarea ei la show-ul de la Pro TV.

”Eu nu mă iau după religia musulmană, pentru că părinții mei au divorțat când eu aveam cinci ani și am crescut după principii ortodoxe. Știu, cunosc tradițiile musulmane, dar nu mă conduc după ele. (…) Tata a fost un pic sceptic, nu prea i-a plăcut ideea, însă mama și toate prietenele mele mi-au zis să merg. Au fost de acord cu asta (cu Love Island, n. red.)”, ne-a mai spus Nargi.

ADVERTISEMENT

Unde a făcut Nargi ”prostii”

Când vine vorba de cât e de ”libertină”, Nargi ne-a spus și unde a avut parte de o partidă fierbinte. Dar, mai precizează ea, nu este neapărat deschisă la capitolul ăsta, totul ținând de partenerul de moment.

” În parcare (a făcut dragoste, n. red.). Depinde cu cine, depinde de dispoziție. Nu sunt nici cu prea multe cascadorii, dar nici nu zic nu în caz că se întâmplă o situație de genul să fie ceva mai provocator sau să nu fie acasă”, a mai spus Narggi de la Love Island. Care, pentru cititorii FANATIK, a dezvăluit că nu a fost deloc deranjată de sărutul cu Alexandra, în show. ”Eu m-am mai sărutat cu fete la viața mea. A fost un joc”, spune ea.

În altă ordine de idei, Nargi se prezintă ca un mic intreprinzător. Are o mică afacere cu un magazin de bijuterii. Iar afacerea, susține concurenta show-ului Pro TV, nu merge rău, chiar dacă e loc de mai bine. Dar, totuși, îi oferă independența materială necesară.

”Mă simt bine, sunt ok, dar normal că vreau să fac mult mai mult decât am”, spune exotica prezență de la Love Island. În schimb, ne-a precizat ferm, nu ar putea accepta ca un bărbat să câștige simțitor mai puțin decât ea.

ADVERTISEMENT
Tags: