Life

Scandal fără precedent la Love Island! Vedeta Pro TV, într-un trio amoros: ”Seară de neuitat”

Love Island, show-ul matrimonial al Pro TV, a fost scena unui scandal fără precedent finalizat cu un trio amoros acceptat de una dintre cele mai frumoase concurente, Nargi.
26.10.2023 | 13:21
Scandal fara precedent la Love Island Vedeta Pro TV intrun trio amoros Seara de neuitat
Love Island, scena unui triunghi amoros și a unor scandaluri fără precedent / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Nargi de la Love Island este în centrul unui scandal fără precedent. Declanșat, în parte, și de reacția acidă a brunetei care, pare-se, este ținta tuturor bărbaților care ajung pe Insulă. Cel puțin în prima fază.

Nargi la de Love Island, scandal și trio amoros

Teoretic, Nargi și Kiprianos erau împreună. Doar că focoasa brunetă se cam plângea de uriașul ei partener. A intrat însă Răzvan, un tânăr, ceva mai mărunțel față de româno-grecul care împărțea patul cu moldoveanca cu origini arăbești. Iar lucrurile s-au complicat într-un hal fără de hal.

ADVERTISEMENT

Nu de altceva, dar Răzvan s-a gândit să o ”salveze” pe Nargi din relația de care se plângea. Doar că, în ciuda ”omletei defecte”, concurenta love Island nu era, de fapt, prea nemulțumită. Ci doar, așa cum recunoaște și ea, voia să fie ”în centrul atenției”.

După ce a scos-o la o întâlnire, Răzvan a crezut că poate merge mai departe. Asta deși Nargi i-a precizat, suficient de clar și pentru un surd, că mai mult de o posibilă amiciție, nu ar putea fi nimic. Doar că, în ediția de astăzi, 26 octombrie, Răzvan face greșeala tactică uriașă și o cere pe Nargi drept parteneră de cuplu.

ADVERTISEMENT

E adevărat, prea multe opțiuni nu avea. Doar că Nargi și-a ieșit din minți și a plecat de la firepit, și-a scos toate hăinuțele din dulăpior și voia să plece acasă. Calmată de colegele ei de pe insulă, bruneta a renunțat să mai plece din emisiune și a acceptat decizia lui Răzvan, acesta fiind în situația dificilă în urma mesajelor primite de la producători. Doar că, deși a acceptat decizia, ea a făcut-o în stil propriu. ”A fost o seară de neuitat”, recunoaște Nargi, în emisiunea difuzată și de voyo.

Nargi, în pat cu Răzvan, sărutări fierbinți cu Kiprianos

Frumoasa concurentă râvnită de doi bărbați i-a cerut lui Răzvan, dacă tot a acceptat să doarmă în pat cu el, câteva lucruri. În primul rând să îi gătească o omletă prezentabilă.

ADVERTISEMENT

”Cu dragoste”, printre ingrediente. Apoi, să facă patul. Doar cinci din cele șapte zile în care vor împărți așternuturile. Apoi, vehementă, să nu încerce prea multe. ”Dormi pe partea ta, împărțim patul pe jumătate”, i-a spus Nargi.

Înainte de a preciza condițiile în care dorm, Nargi a avut grijă de Kiprianos. Și l-a sărutat, cu foc, de câteva ori pe uriașul partener de pat de care a fost despărțită fără voia ei. Dar, felul în care a făcut-o a fost, evident, unul în care să îi ofere speranțe lui Kiprianos.

ADVERTISEMENT

”Te bagi în relația mea?”, l-a întrebat, râzând, Nargi pe concurent, după care l-a mai sărutat o dată. Iar apoi l-a trimis la culcare, pe canapea. ”Îmi pare foarte rău, nu eu am hotărât asta, doar știi”, l-a consolat, de dimineață, pe bărbatul căruia i-a demonstrat că îl place.

Intrarea unei noi concurente în vila Love Island dă însă totul peste cap. Nargi, sinceră, nu vrea să cedeze alteia niciunul dintre cei doi bărbați care o doresc. ”Nu mai înțelege nimeni cu cine e Nargi. Nu știu dacă ea știe cu cine e. Formează un fel de triunghi amoros, e amuzant”, recunoaște Călin.

Bruneta din centrul triunghiului amoros provoacă controverse fără precedent

Nargi, încă de la intrarea în Love Island a provocat controverse serioase. În prima seară a sărutat doi băieți. ”Nu știu ce era în mintea băieților, dar am văzut ce era în ochii lor”, a spus Nargi, la acea vreme. Iar moldoveanca de 23 de ani, cu origini arăbești, a continuat să îi joace pe degete pe băieți.

Denis, Călin, apoi Kiprianos, au fost printre cei care au luptat pentru atenția frumoasei brunete. Răzvan a încercat și el. Iar acum, cel puțin, pare să fie atrasă, totuși, de bărbatul căruia îi cere să îi și gătească. Adică, de Kiprianos.

”Tot timpul, la început, bărbații văd că sunt o femeie frumoasă, așa e. M-am obișnuit cu asta, m-am obișnuit să fie așa. După, dacă în continuare bărbatul respectiv vede doar asta, sau vrea doar asta, îl ignor. În majoritatea cazurilor se întâmplă să mă cunoască mult mai bine și să se schimbe lucrurile”, spunea Nargi, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
Tags: