Life

Prima reacție a lui Jador după ce a fost surprins sărutându-se cu Andreea Bălan: ”Nu e frumos”

Jador și Andreea Bălan sunt în centrul atenției. Cei doi au fost surprinși sărutându-se, iar de atunci, numeroase zvonuri au apărut.
08.04.2023 | 13:45
Prima reactie a lui Jador dupa ce a fost surprins sarutanduse cu Andreea Balan Nu e frumos
Prima reacție a lui Jador după ce a fost surprins sărutându-se cu Andreea Bălan. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Jador și Andreea Bălan au colaborat recent pentru o piesă. De asemenea, aceștia au avut și ”norocul” să fie surprinși în urmă cu doar câteva zile de paparazzi în timp ce se sărutau. De aici, un val de reacții a apărut în mediul online.

Ce spune Jador despre imaginile apărute în presă

Paparazzi de la cancan.ro i-au surprins într-o noapte pe Jador și pe Andreea Bălan împreună. Artista a venit să îl ia pe manelist, conform imaginilor făcute publice, iar mai apoi, cei doi s-au sărutat în mașină. În tot acest timp, ambii artiști erau extrem de vigilenți pentru a nu fi văzuți.

ADVERTISEMENT

Iată că așa au apărut și zvonurile cu privire la o posibilă relație între cei doi. Să nu uităm că între Andreea Bălan și Jador există o diferență de zece ani. Acest lucru a generat de asemenea mai multe semne de întrebare. Iată că după câteva zile de la publicarea imaginilor, manelistul a făcut un pas în față.

Într-o postare pe contul personal de socializare, acesta a publicat un mesaj direct către presă. ”Paparazzilor, data viitoare când mă urmăriți aveți grijă să nu fiu beat că se ia mama de mine și nu e frumos să te certe mama, că și tu ai o mamă, ”paparatule””, a fost prima reacție a lui Jador după imaginile făcute publice.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, în spațiul public, Jador a preferat să nu comenteze prea mult cele întâmplate. De cealaltă parte însă, Andreea Bălan a fost cu mult mai deschisă. Invitată într-o emisiune tv, artista a vorbit despre imaginile care au apărut pe internet.

Ce reacție a avut Andreea Bălan

Andreea Bălan a recunoscut că este singură de aproape doi ani de zile. De asemenea, aceasta nu a mai vorbit despre viața ei persoană și nici nu va mai face acest lucru. Cât despre speculațiile referitoare la o relație dintre ea și Jador, Andreea Bălan spunea că cei doi sunt prieteni.

ADVERTISEMENT

De asemenea, artista a mai adăugat că Jador este ”fratele” ei, iar cei doi au în plan o nouă colaborare. În același timp, artista a ținut să sublinieze faptul că nu se pune problema de o relație și că amândoi au același impresar și numeroase proiecte comune.

“Eu sunt singură, adică n-am mai afișat nicio relație de aproape doi ani de zile (…). S-a speculat că aș fi săptămâna trecută cu un coleg din trust. (…) Acum că sunt cu colegul meu, fratele meu, Jador. (…) Eu și Jador suntem colegi, lucrăm împreună și urmează să mai lansăm o piesă împreună.

ADVERTISEMENT

Nu sunt un cuplu cu nimeni. Suntem la același impresar și avem foarte multe proiecte împreună și concerte”, a declarat vedeta la Xtra Night Show, de la Antena Stars, potrivit a1.ro.

ADVERTISEMENT