Life

Andreea Bălan, reacție după ce au apărut imagini în care se sărută cu Jador. Care este, de fapt, legătura dintre cei doi

Andreea Bălan a reacționat după ce au apărut imagini în care se sărută cu Jador. Care este, de fapt, relația dintre cei doi.
07.04.2023 | 16:47
Andreea Balan reactie dupa ce au aparut imagini in care se saruta cu Jador Care este de fapt legatura dintre cei doi
Andreea Bălan, adevărul despre relația cu Jador, după ce au apărut imagini cu cei doi sărutându-se. Sursa foto: Captură Tik Tok, Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan a reacționat după ce a fost surprinsă alături de Jador. După imaginile cu cei doi împreună, au apărut speculații privind o posibilă relație între ei.

Ce spune Andreea Bălan despre imaginile în care se sărută cu Jador. Adevărul despre relația dintre cei doi

După ce a fost surprinsă alături de Jador, cu care a avut momente de afecțiune, Andreea Bălan a reacționat. Solista a ținut să clarifice care este, de fapt, situația dintre ea și manelist.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la America Express a declarat că este singură și că nu s-a mai afișat alături de altcineva de aproape doi ani. Andreea Bălan a amintit și de speculațiile privind o relație cu Cătălin Cazacu, alături de care a fost surprinsă recent în club.

Cântăreața a spus că între ea și Jador este o relație strict profesională și lucrează împreună. Mai mult, cei doi chiar vor lansa împreună o altă melodie în curând.

ADVERTISEMENT

“Eu sunt singură, adică n-am mai afișat nicio relație de aproape doi ani de zile și nici nu am mai făcut declarații legate de viața mea personală, dacă sunt sau nu sunt cu cineva și atunci fiind văzută în club, s-a speculat că aș fi săptămâna trecută cu un coleg din trust. (…)

Acum că sunt cu colegul meu, fratele meu, Jador. (…) Eu și Jador suntem colegi, lucrăm împreună și urmează să mai lansăm o piesă împreună.

ADVERTISEMENT

Nu sunt un cuplu cu nimeni. Suntem la același impresar și avem foarte multe proiecte împreună și concerte, a declarat vedeta la Xtra Night Show, de la Antena Stars, potrivit a1.ro.

Jurata de la Te cunosc de undeva a mai precizat că, atunci când va fi cu cineva, nu își va expune public viața personală. În ultimii ani, blondina a fost destul de discretă în legătură cu acest aspect.

ADVERTISEMENT

Cum au fost surprinși Andreea Bălan și Jador

În urmă cu câteva zile, Andreea Bălan și Jador au fost surprinși de Cancan sărutându-se și îmbrățișându-se. De aici au apărut și zvonurile cu privire la o legătură amoroasă între cei doi, mai ales că au lansat și o piesă împreună.

Vedeta a mers să-l ia pe artist de la o petrecere, iar atunci când s-au văzut au existat câteva momente de afecțiune între ei. Ulterior, după ce manelistul s-a urcat în mașina Andreei Bălan, cei doi au avut și o scurtă discuție.

“Poate sunt prăjit… Doamne ajută să nu mă îndrăgostesc”, i-a spus interpretul de manele blondinei. “Intră în mașină că ne vede lumea”, a fost răspunsul ei, potrivit sursei menționate.

ADVERTISEMENT