Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Lupu a plâns în direct la Fanatik SuperLiga: „E ziua soției pe 5 octombrie! Câteodată și oamenii mari plâng”

Dănuț Lupu a izbucnit în lacrimi la FANATIK SUPERLIGA când a vorbit despre condamnarea la închisoare cu executare pe care a primit-o în cazul conducerii fără permis.
02.10.2023 | 12:32
Lupu a plans in direct la Fanatik SuperLiga E ziua sotiei pe 5 octombrie Cateodata si oamenii mari plang
Dănuț Lupu a plâns în direct când a aflat de condamnare. foto: colaj Fanatik.
ADVERTISEMENT

O veste șoc a zguduit lumea sportului românesc luni dimineața: Dănuț Lupu a fost condamnat definitiv la închisoare cu executare pentru că a circulat cu un autoturism pe drumurile publice fără a avea permis de conducere.

Dănuț Lupu, în lacrimi la FANATIK SUPERLIGA: „Câteodată și oamenii mari plâng”

Dănuț Lupu a rămas fără cuvinte când a aflat că va face închisoare pentru că a condus un autoturism fără a avea permis. Fostul mare fotbalist nu se afla în țară în momentul când s-a dat verdictul, urmând a reveni în România sâmbătă sau duminică. El a oferit o primă reacție în direct la FANATIK SUPERLIGA, dar nu și-a putut stăpâni emoțiile și a izbucnit în plâns în timpul dialogului cu moderatorul Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

„Sunt cam singurul din generația mea care am rămas însurat cu prima soție. Și, din nefericire pentru ea, pe 5 octombrie e ziua ei de naștere. De aia am și ales să mă întorc sâmbătă sau duminică”, a spus cu lacrimi în ochi Dănuț Lupu.

„Îți simt lacrimi în glas… Deci nu-mi vine să cred, e ziua soției tale?”,  a încercat Horia Ivanovici să-i mai aline din amărăciune, iar răspunsul primit a fost unul de-a dreptul emoționant: „Câteodată, și oamenii mari mai plâng!”. 

ADVERTISEMENT

„Crede-mă că m-ai emoționat și pe mine, parcă îmi vine și mie să plâng. Câteodată, viața asta te pune la niște încercări din astea… Nici nu știu ce să-și spun. Nici nu știu cum să te alin. Dacă tu, ditamai bărbatul, ai lacrimi în glas… Familia… Tu ai fost un mare familist întotdeauna. Mai poți să vorbești?”, a încercat Horia Ivanovici să continue dialogul cu Dănuț Lupu.

„Vorbesc, Horia… Am primit foarte multe mesaje, le mulțumesc tuturor, celor care mă încurajează. Nu prea am răspuns la telefon…”, a încercat acesta să răspundă cu vocea stinsă. Se simțea clar durerea din sufletul său, iar lacrimile îl podideau din ce în ce mai tare.

ADVERTISEMENT

Simțind momentul extrem de dificil prin care trece interlocutorul său, Horia Ivanovici a pus capăt dialogului cu Dănuț Lupu, nu înainte de a-l îmbărbăta și de a-l asigura de sprijinul moral pe care i-l oferă cei din studio.

„Dane, o să închei aici, pentru că nu vreau să te mai supun la supliciul ăsta. Mulțumesc mult că ai răsăpuns. Te iubim, te îmbrățișăm, o să fim alături de tine în aceste momente grele…

ADVERTISEMENT

Ți-am zis, locul tău e aici , la FANATIK, când te întorci, încă mulți, mulți ani… Sunt convins că o să fii puternic. Te iubim și te îmbrățișăm! Când ajungi duminică, să fii cu capul sus, cum ai fost toată viața, să nu pleci capul nicio secundă”, a încheiat Horia Ivanovici.

Emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI vă oferă cele mai tari știri din sportul românesc în fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30, LIVE numai pe hompege-ul site-ului FANATIK.RO. Premiera emisiunii va fi în după amiaza aceleiași zile, de la 17:30, pe canalul de YouTube Fanatik și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici.

A PLANS IN DIRECT! Danut Lupu, ANUNT SOCANT la Fanatik SuperLiga INAINTE DE A MERGE LA PUSCARIE

ADVERTISEMENT
Tags: