Fotbal intern

Prima reacție a lui Mirel Rădoi după transferul lui Denis Ciobotariu la CFR Cluj: „E o mutare bună pentru club și pentru jucător!”. EXCLUSIV

Prima reactie a lui Mirel Radoi dupa transferul lui Denis Ciobotariu la CFR Cluj E o mutare buna pentru club si pentru jucator EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi se află în Spania pentru a urmări meciurile formațiilor românești care au ales să facă pregătirea de iarnă la Marbella. Selecționerul a oferit prima reacție în exclusivitate pentru FANATIK, după transferul lui Denis Ciobotariu la CFR Cluj.

Mirel Rădoi, încântat de transferul lui Ciobotariu la CFR Cluj

Mirel Rădoi a vorbit pentru FANATIK de transferul lui Denis Ciobotariu la CFR Cluj și crede că este o mutare bună atât pentru club, cât și pentru jucător: „E o mutare bună pentru club şi pentru jucător”.

ADVERTISEMENT

Adrian Mutu i se va alătura joi, 16 ianuarie sau vineri, 17 ianuarie selecționerului reprezentativei mari a României.

Mihai Butean va veni în locul lui Denis Ciobotariu

FANATIK a anunțat că Denis Ciobotariu va pleca la CFR Cluj, iar în locul lui Mihai Butean va fi dat de campioana României la Dinamo.

ADVERTISEMENT

De-a lungul actualului sezon din Casa Pariurilor Liga 1, Denis Ciobotariu a jucat în 18 meciuri pentru „câinii roșii” și a înscris de două ori, cel mai important gol al său fiind reușit în partida cu FCSB (1-1).

De cealaltă parte, Mihai Butean a jucat doar în patru partide pentru CFR Cluj, deși a fost adus ca o mare speranță.

ADVERTISEMENT

În vară, Mihai Butean a refuzat oferta venită din partea FCSB-ului pentru a merge la CFR Cluj, fiind încântat de colaborarea cu Dan Petrescu: Le mulțumesc celor de la FCSB și Dinamo că s-au interesat de mine, din punct de vedere sportiv am ales campioana României, cu toate că celelalte oferte au fost mai bune financiar.

CFR  e singura care joacă în Liga Campionilor…iar pentru mine să joc într-o asemenea competiție înseamnă realizarea unui vis.

ADVERTISEMENT

A contat foarte mult că echipa este pregătită de Dan Petrescu, a fost cel mai bun fundaș dreapta al României și sunt onorat să mă antreneze un component al Generației de Aur”.

  • 650.000 de euro este cota de piață a lui Denis Ciobotariu, conform transfermarkt.com
  • 700.000 de euro este cota de piață a lui Mihai Butean, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT