Sport

Prima reacție a lui Sorin Cârțu după ce Gâlcă a devenit antrenorul Universității Craiova: „Trebuie să se impună”

Sorin Cârțu a reacționat pentru FANATIK după ce Costel Gâlcă a devenit antrenorul Universității Craiova. Ce sfat are pentru ultimul antrenor care a câștigat titlul cu FCSB
17.04.2024 | 12:15
Prima reactie a lui Sorin Cartu dupa ce Galca a devenit antrenorul Universitatii Craiova Trebuie sa se impuna
Prima reacție a lui Sorin Cârțu după ce Gâlcă a devenit antrenorul Universității Craiova: „Trebuie să se impună”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

„Alb-albaștrii” au numit un antrenor principal înaintea confruntării Sepsi – Universitatea Craiova, iar numele lui este Costel Gâlcă. Sorin Cârțu are un sfat pentru ultimul tehnician care a câștigat titlul la FCSB.

Prima reacție a lui Sorin Cârțu după ce Gâlcă a devenit antrenorul Universității Craiova: „Trebuie să se impună”

Costel Gâlcă este antrenorul Universității Craiova pentru următorii doi ani și două luni, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Site-ul nostru a dezvăluit că Mihai Rotaru a acceptat o clauză de reziliere în oglindă de 500.000 de euro pentru venirea antrenorului în Bănie.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu a vorbit pentru FANATIK după ce Universitatea Craiova a anunțat oficial instalarea lui Costel Gâlcă pe banca tehnică. Fostul președinte al „alb-albaștrilor” își dorește o schimbare în atitudinea jucătorilor din Cetatea Bănie după venirea noului antrenor.

„Să fie într-un ceas bun și să ne rugăm să fie bine. Să îndeplinească tot ce nu au îndeplinit ceilalți care au fost înaintea lui. Are un CV bun și totul depinde de rezultate și în primul și primul rând de atitudinea lui pe care trebuie să o aibă în cadrul echipei.

ADVERTISEMENT

Trebuie să se impună cu disciplină în teren și afara lui, tot ceea ce înseamnă disciplină. Este ceea ce se impune la momentul acesta la echipă. Trebuie să vedem o disciplină tactică, lucruri clare pe care le trasează, le antrenează, trebuie să se vadă în teren.

Echipa nu are continuitate în evoluții, uneori sunt bune, iar alteori sunt proaste. Trebuie să creeze o continuitate a evoluților bune la echipă. Obiectivul acesta de campionat a fost în toți anii aceștia, el trebuie să depună munca de așa natură încât să iasă campion”, a spus Cârțu.

ADVERTISEMENT

Costel Gâlcă vrea transferuri la Universitatea Craiova! Anunțul antrenorului

Costel Gâlcă a intrat la FANATIK SUPERLIGA și a analizat lotul „alb-albaștrilor”, chiar înainte să semneze cu Universitatea Craiova. Experimentatul antrenor a dezvăluit că vrea transferuri la gruparea din Cetatea Băniei.

Mihai Rotaru a stabilit deja obiectivul lui Costel Gâlcă la Universitatea Craiova: titlul de campioană din SuperLiga. Antrenorul va avea o misiune dificilă și în actual ediție de campionat, ținând cont că oltenii tremură în ceea ce privește calificarea în cupele europene.

ADVERTISEMENT

“Deocamdată, din România, e interes doar de la Universitatea Craiova. Sunt multe schimbări, dar pentru că nu am fost acolo, nu știu ce s-a întâmplat. Antrenorul care a fost acolo este unul foarte bun. 

Cu siguranță că pe anumite posturi ar fi bineveniți anumiți jucători. Vom vedea. Dacă ajung să vorbesc, o să știți după aceea. În țările arabe am câștigat cel mai bine, desigur. Mult mai bine decât în La Liga”, a declarat Costel Gâlcă la FANATIK SUPERLIGA.

  • 2014-2015 este cel mai bun sezon din cariera lui Gâlcă
  • 3 trofee a câștigat antrenorul la FCSB: titlul, Cupa României Betano și Cupa Ligii
ADVERTISEMENT
Tags:
1,37 este cota Betano pentru pronosticul „șansă dublă: 12” la Sepsi - Universitatea Craiova