News

Prima reacție a părinților lui Iulian Gherguț după eliberarea fiului lor: ”M-aș duce pe jos până la București să-l văd”

A venit prima reacție a părinților lui Iulian Gherguț după ce fiul lor a fost eliberat. Emoționată, mama acestuia spune că ar merge pe jos până la București să-l vadă.
09.08.2023 | 18:04
Prima reactie a parintilor lui Iulian Ghergut dupa eliberarea fiului lor Mas duce pe jos pana la Bucuresti sal vad
Reacție emoționantă a părinților lui Iulian Gherguț după eliberarea fiului lor: ”M-aș duce pe jos până la București să-l văd”. Sursa foto: captură Digi24
ADVERTISEMENT

A venit prima reacție a părinților lui Iulian Gherguț după eliberarea fiului lor. Cu ochii în lacrimi, mama Cecilia, care nu și-a mai văzut copilul de 8 ani, spune că s-ar duce pe jos până la București numai să-l vadă cât mai repede.

Reacție emoționantă a părinților lui Iulian Gherguț după eliberarea fiului lor: ”M-aș duce pe jos până la București să-l văd”

Din aprilie 2015, Cecilia și Gheorghe, părinții lui Iulian Gherguț, trăiesc clipe cumplite. Cei doi vârstnici au sperat clipă de clipă să-și mai vadă copilul în viață măcar o dată. Miercuri, 9 august, a avut loc o minune la care nu mai sperau.

ADVERTISEMENT

În micuța localitate Traian din județul Neamț, doi bătrâni au din nou lacrimi în ochi. De această dată sunt lacrimi de bucurie. E bucuria de nedescris că, în curând, pe ușa lor va intra din nou Iulian, copilul pe care nu l-au mai văzut de 8 ani.

Miercuri după-amiaza, la câteva ore după ce au aflat despre revenirea acasă a fiului lor, părinții lui Iulian Gherguț au avut o primă reacție. Mama românului răpit în 2015, pe când avea 39 de ani, spune că a plâns de bucurie la aflarea veștii.

ADVERTISEMENT

Cecilia Gherguț mărturisește că în acest moment s-ar duce pe jos până la București, numai să fie cât mai repede aproape de băiatul ei. ”Am aflat de la televizor de eliberarea sa. Cum stau televizoarele deschise toată ziua, parcă am tresărit.

Am început să plângem de bucurie când am auzit că a coborât din avion. Parcă m-aș duce pe jos până la București să îl văd”, spune femeia, cu lacrimi de bucurie în ochi, la Digi24.

ADVERTISEMENT

Părinții lui Iulian Gherguț și-au mai văzut copilul doar în poze

Părinții românului răpit în Burkina Faso nu l-au mai văzut pe acesta decât în poze. În acest an, mama acestuia a a fost la ambasadă în București. Aici, i s-a arătat o fotografie veche de doi ani cu Iulian.

”Noi am fost la Bucureşti, ultima dată, în ziua de Sfântul Petru, 29 iunie. La ambasadă, mi-au zis că este viu, mi-au arătat o fotografie despre care au zis că e de doi ani. Am avut audienţă la ambasadă, Ministerul de Externe ne-a chemat şi ne-au zis că este viu, este sănătos şi ne-au arătat fotografia. Era slab, amărât”, a mai afirmat mama lui Iulian Gherguț.

ADVERTISEMENT

Ajuns la 90 de ani, Gheorghe, tatăl lui Iulian, este și el extrem de fericit că mai apucă să-și vadă copilul. Are puterea de a glumi și afirmă că ar vrea ca băiatul său să-și dea barba jos. ”Oricum ar fi, important este că totul e bine”, spune bătrânul.

În ceea ce-l privește pe Iulian, acesta este emoționat de apropierea reîntâlnirii cu părinții. ”Am înţeles de la domnul acela din America că plânge mult (n.r. Iulian Gherguț). Crede că nu îşi va găsi părinţii, că nu îl va mai vedea pe tata. Stăm și ne gândim ce va fi în inima lui când va ajunge la poartă”, a mai mărturisit mama, la postul de știri citat.

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să...
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să nu ne păcălim încă o dată
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Vremea 15 iulie - 12 august 2024. Urmează cel mai lung val de...
Vremea 15 iulie - 12 august 2024. Urmează cel mai lung val de căldură din istorie. Vom resimți temperaturi de peste 45 de grade
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în...
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în România a fost umilit doar pentru că este român
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
GEST ȘOCANT făcut de BIDEN la SUMMITUL NATO!
GEST ȘOCANT făcut de BIDEN la SUMMITUL NATO!
De ce s-au despărțit Jador și Oana Ciocan. Tânăra a rupt tăcerea
De ce s-au despărțit Jador și Oana Ciocan. Tânăra a rupt tăcerea
Apple, avertisment pentru clienții din 98 de țări. Sunt vizați utlizatorii de iPhone
Apple, avertisment pentru clienții din 98 de țări. Sunt vizați utlizatorii de iPhone
După Ileana Stana Ionescu, acum vine o altă veste tristă din lumea filmului....
După Ileana Stana Ionescu, acum vine o altă veste tristă din lumea filmului. Un actor iubit de o țară întreagă s-a stins la doar 46 de ani!
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a...
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a încercat să îi înlocuiască. Surprinzător ce a urmat
Stațiunea mai puțin cunoscută de la noi care va detrona Mamaia. Plaja e...
Stațiunea mai puțin cunoscută de la noi care va detrona Mamaia. Plaja e un colț de Rai, iar prețurile sunt mici