Sport

Prima reacție a peluzei rapidiste după demiterea lui Cristiano Bergodi. „Am vorbit acum cu Șucu și cu Angelescu. Se întâlnesc cu Șumudică”

Peluza rapidistă a reacționat imediat după demiterea lui Bergodi. Patronii Dan Șucu și Victor Angelescu merg la negocieri cu Marius Șumudică!
16.04.2024 | 16:04
Prima reactie a peluzei rapidiste dupa demiterea lui Cristiano Bergodi Am vorbit acum cu Sucu si cu Angelescu Se intalnesc cu Sumudica
Prima reacție a peluzei rapidiste după demiterea lui Cristiano Bergodi. „Am vorbit acum cu Șucu și cu Angelescu. Se întâlnesc cu Șumudică”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Au crescut șansele ca Marius Șumudică să revină, în sfârșit, la Rapid. Cristiano Bergodi a fost demis oficial de către conducerea giuleștenilor, care urmează să se întâlnească cu fostul tehnician al lui Gaziantep.

Dan Șucu și Victor Angelescu, întâlnire de gradul zero cu Marius Șumudică! Șanse mari să vină la Rapid

Dan Șucu și Victor Angelescu au ascultat vocea suporterilor. După patru înfrângeri la rând în play-off, cei doi acționari l-au demis pe Cristiano Bergodi. Favorit să îl înlocuiască pe italian la cârma giuleștenilor este nimeni altul decât favoritul peluzei, Marius Șumudică.

ADVERTISEMENT

„Am așteptat și eu decizia conducerii. Chiar am vorbit acum câteva minute și cu Victor Angelescu și cu domnul Șucu. Am înțeles că au întrerupt colaborarea cu Cristiano Bergodi.

Eu sunt transparent pentru că prim vocea mea trebuie să informez suporterii rapidiști despre ce se întâmplă la club. E o normalitate. I-am solicitat domnului Șucu să mă informeze și pe mine ce decizie au luat ca eu să pot transmite tuturor suporterilor.

ADVERTISEMENT

La mine sună telefonul mai rău ca la Gara de Nord. Vă dați seama, telefoane, mesaje. Trebuie să știe și oamenii pentru că sunt frământări și trebuie să știe oamenii ce se întâmplă cu clubul nostru.

Asta a fost decizia, s-a întrerupt colaborarea cu Cristiano Bergodi, sunt interimari Lobonț cu Adi Iencsi și am înțeles că urmează să aibă o întâlnire cu Marius Șumudică”, a declarat Gigi Corsicanu, în exclusivitate la SPOTLIGHT SuperLiga, show care e live pe FANATIK.RO, în fiecare marți, de la ora 15:00.

ADVERTISEMENT

„Din România nu va fi alt antrenor în afară de Șumudică”

„Asta nu înseamnă că o să fie Marius Șumudică antrenorul Rapidului. Au zis că se vor întâlni și cu Marius Șumudică, dar nu e bătut în cuie că Marius Șumudică e noul antrenor al Rapidului.

Din România din ce am înțeles nu vor lua în calcul al antrenor în afară de Marius Șumudică. Mai sunt variante dacă apare un nume sonor de antrenor străin.

ADVERTISEMENT

Eu ca și prieten îl susțin cu tot ce depinde de mine, dar din punct de vedere al poziției mele în rândul suporterilor nu am cum să iau eu decizii pentru că sunt niște criterii pe care trebuie să le respectăm, sunt niște acționari care bagă bani acolo și nu putem avea noi ultimul cuvânt.

Mai departe, acționarii iau decizia finala. Aveau (n.r. – Șucu și Angelescu) niște rezerve în ceea ce privește euforia care îl caracterizează pe Marius.

Știți că el are niște trăiri… Eu zic că în ultima perioadă și-a schimbat puțin atitudinea și a început să fie pe latura aceasta, a viziunii pe care o are acționarul majoritar al Rapidului”, a adăugat liderul onorific al galeriei rapidiste.

Nu stă pe bancă cu FCSB

Totuși, în cazul în care va bate palma cu conducerea Rapidului, Marius Șumudică va prelua abia echipa din vară. Prin urmare, el nu va conduce Rapidul la derby-ul cu FCSB, programat sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 20:30.

„Nu se mai pune problema ca Șumi să fie acum antrenorul Rapidului până la finalul sezonului. Asta e clar. Sub nicio formă nu va fi cu FCSB. Dacă se ajunge la o înțelegere cu Marius Șumudică, abia de la finalul campionatului o să preia echipa. Și atunci o să își facă o strategie pentru campionatul viitor. Lobonț și Iencsi vor conduce echipa 100%”, a adăugat Corsicanu.

Prima reacție a peluzei rapidiste după demiterea lui Cristiano Bergodi. „Am vorbit acum cu Șucu și cu Angelescu. Se întâlnesc cu Șumudică”

ADVERTISEMENT