Sport

Prima veste bună pentru FCSB după criza Covid. Ce se întâmplă la antrenamentul de luni. Exclusiv

Edi Iordănescu și staff-ul său se întorc la antrenamentele FCSB-ului, însă vor avea la dispoziție doar nouă jucători de câmp și doi portari. Plus Tănase, care se pregătește separat.
24.10.2021 | 18:12
Prima veste buna pentru FCSB dupa criza Covid Ce se intampla la antrenamentul de luni Exclusiv
Prima veste bună pentru FCSB după criza COVID. Ce se întâmplă la antrenamentul de luni. Exclusiv
ADVERTISEMENT

Pandemia de coronavirus a afectat grav FCSB în ultima perioadă. Nu mai puțin de opt jucători infectați cu COVID-19 la partida cu Mioveni, Edi Iordănescu și staff-ul său fiind de asemenea în carantină.

FANATIK a scris în exclusivitate despre situația extrem de dificilă în care se află FCSB care se confruntă și cu un număr mare de jucători accidentați. După ce meciul cu Farul a fost amânat, bucureștenii riscă să piardă la masa verde partida din Cupă cu FC Voluntari.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu și staff-ul său revin de luni la antrenamentele FCSB-ului

Din informațiile FANATIK, începând de luni Edi Iordănescu și staff-ul său va reveni la antrenamentele FCSB-ului de la baza din Berceni. De altfel, site-ul nostru a scris în exclusivitate despre faptul că antrenorul bucureștenilor putea sta pe bancă și la meciul de la Buzău cu CS Mioveni.

Iordănescu Jr. va avea la dispoziție pentru prima ședință de pregătire după carantină doar nouă jucători de câmp și doi portari: Denis Haruț, Paulo Vinicius, Risto Radunovic, Darius Olaru, Ovidiu Perianu, Ianis Stoica, Andrei Dumiter, Claudiu Keșeru, Alexandru Musi, Andrei Vlad și Ștefan Târnoveanu.

ADVERTISEMENT

FCSB speră astfel ca până la meciul din optimile de finală ale Cupei României cu FC Voluntari să mai recupereze măcar un jucător pentru a putea disputa partida.

Ce se întâmplă cu Florin Tănase, căpitanul FCSB-ului

FANATIK a anunțat în exclusivitate rezultatul RMN-ului decarului FCSB, Florin Tănase. Golgheterul lui Edi Iordănescu se va pregăti separat luni. Dacă lucrurile decurg cum trebuie, Tănase va reveni ușor-ușor în programul echipei.

ADVERTISEMENT

FCSB are nevoie de 13 jucători eligibilii pentru a putea juca meciul din Cupă cu FC Voluntari. În caz contrar, va pierde cu 3-0 deoarece meciurile din această competiție nu pot fi reprogramate.

Meciul dintre FC Voluntari și FCSB ar trebui să se dispute miercuri, 27 octombrie, de la ora 21:00 pe terenul ilfovenilor.

ADVERTISEMENT

Liviu Ciobotariu crede că meciul se va juca: „Eu așa am înțeles. M-au anunțat cei din conducere”

Antrenorul revelației din Casa Pariurilor Liga 1, FC Voluntari, a declarat că echipa sa pregătește pentru meciul cu FCSB. Ba mai mult, conducerea clubului l-a anunțat că meciul se va disputa în ciuda problemelor pe care le acuză adversarii prin vocea managerului general Mihai Stoica.

„Eu am înțeles că se joacă. Pe mine așa m-au anunțat cei din conducerea clubului. Cred că se joacă, noi ne-am făcut programul pentru meciul de miercuri, cu FCSB, așa că mai departe nu știm”, a spus Liviu Ciobotariu, după meciul cu FC Argeș.

„Avem 11 jucători valizi, cu 2 portari. Avem focar de covid și în academie, ieri fiind depistați pozitiv Fulga, Geană, Moraru, Buhai, Bănuț și Bulimar, testarea celorlalți având loc azi. u putem juca nici măcar meciul de miercuri din Cupa României pentru că singurii jucători care ies din izolare înainte de ziua în care e programat sunt Straton și Șerban (accidentat), iar niciun alt fotbalist accidentat care e negativ nu poate reveni până atunci”. – Mihai Stoica, managerul general al FCSB

  • 8 jucători infectați cu COVID-19 a avut FCSB înainte de meciul cu Mioveni
  • 11 jucători va avea Edi Iordănescu la antrenamentul de pe 25 octombrie, dintre care 2 portari

  • (P) Cota BETANO pentru FC Voluntari – FCSB: 2,65 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT