Life

Primele declarații ale impresarului Anamaria Prodan despre divorțul de Laurențiu Reghecampf! Exclusiv

Vestea că Anamaria Prodan divorțează de Laurențiu Reghecampf a cutremurat showbiz-ul românesc, iar impresara a oferit primele declarații pe acest subiect în exclusivitate pentru FANATIK.
17.06.2021 | 14:12
Primele declaratii ale impresarului Anamaria Prodan despre divortul de Laurentiu Reghecampf Exclusiv
Anamaria Prodan a vorbit despre divortul de Laurentiu Reghecampf Fotomontaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan a vorbit, în exclusivitate pentru FANATIK, despre divorțul de Laurențiu Reghecampf, cel de-a doilea soț al impresarei și bărbatul alături de care trăiește de 15 ani și este căsătorită de 13.

Ce spune Anamaria Prodan despre divorțul de Laurențiu Reghecampf

Conform informațiilor apărute astăzi în presa mondenă, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au decis să divorțeze, ba chiar se sugerează că, deja, au un acord cu privire la despărțirea lor oficială.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, contactată de FANATIK, Anamaria Prodan a încercat, neconvingătoare, să nege că ar exista probleme în mariajul ei cu Laurențiu Reghecampf.

Întrebată dacă divorțează, Anamaria Prodan a fost foarte grăbită. ”Nu, nu! Dar am puțină treabă, am puțină treabă acum! Vorbim, pa, pa!”, a spus, pentru FANATIK, Anamaria Prodan.

ADVERTISEMENT

Ce spune prietena Anamariei Prodan despre divorț

Cum Anamaria Prodan a fost foarte grăbită în a nega, reporterii FANATIK au contactat-o pe cea mai bună prietenă a impresarei, Denisa Nechifor, cea cu care, de altfel, în weekend se distra, de minune, la malul mării.

Iar Denisa Nechifor extrem de discretă, a negat, inițial, o asemenea informație, iar apoi a nuanțat-o, invocând viața privată a amicei sale.

ADVERTISEMENT

”Nu știu nimic, nu am auzit nimic, dar, oricum, trebuie să vorbesc cu Ana dacă e ceva, să îi cer acordul să vorbesc. Eu sunt la birou, pot discuta pe alte teme, nu pe tema aceasta”, ne-a spus Denisa Nechifor, prietena apropiată a impresarului Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, relație de 15 ani

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt împreună de 15 ani și, de-a lungul relației lor, regulat, au apărut povești cu privire la divorțul lor, fiind invocate teme precum infidelitatea sau neînțelegerile cu privire la drumul lor ca familie, dar și distanța dintre cei doi.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, până acum, atât Anamaria Prodan, cât și Laurențiu Reghecampf au negat cu vehemență că ar avea probleme în căsnicie.

Mai mult chiar, acum câteva săptămâni, cei doi păreau să se iubească ca la început, ba chiar au pus la cale un eveniment grandios prin care și-au reînnoit jurămintele maritale.

Anamaria Prodan
Anamaria Prodan pare sa fi decis sa divorteze de Laurentiu Reghecampf Sursa foto: Facebook

”15 ani de iubire fără margini, 15 ani de respect, 15 ani de fericire si împlinire mi-ai adus tu soțul meu de vis! Te iubesc fără limita! Cuvintele nu pot exprima dragostea ce ți-o port. Iubirea necondiționată pe care o simt față de tine… nu are limita! Nu exista ceva mai frumos decât tine …ești iubirea vieții mele! Nici viața nu este peste tine … ești mai frumos decat un răsărit de soare, ești mai frumos decat un vis frumos ….Îi mulțumesc lui Dumnezeu ca mi te-a adus in viața!”, scria acum trei săptămâni, Anamaria Prodan pe Instagram.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au căsătorit în Las Vegas

Acum 13 ani, pe 14 iunie 2008, Anamaria Prodan (48 de ani) și Laurențiu Reghecampf (45 de ani) s-au căsătorit în Las Vegas. Cei doi au împreună un băiat, Laurențiu Junior, născut în anul căsătoriei lor. Din relațiile Anterioare, Anamaria Prodan mai are două fete, iar Laurențiu Reghecampf, un băiat.

Anamaria Prodan este fiica regretatei artiste de muzică populară, Ionela Prodan și a lui Traian Tănase, și mai are o soră, Anca.

ADVERTISEMENT