News

Primele declarații făcute de criminalul din Onești. Ce spune Gheorghe Moroșan despre faptele comise

08.03.2021 | 16:19
Primele declaratii facute de criminalul din Onesti Ce spune Gheorghe Morosan despre faptele comise
ADVERTISEMENT

Criminalul de la Onești, Gheorghe Moroșan, a făcut primele declarații după crimele comise în urmă cu exact o săptămână, pe 1 martie, atunci când a sechestrat și ucis doi muncitori într-un apartament din oraș.

Ieșit recent de la terapie intensivă și mutat la chirurgie, acolo unde se recuperează, Gheorghe Moroșan spune că nu regretă faptele comise. Criminalul ar fi declarat, după ce și-a revenit, că cei doi muncitori omorâți erau oameni răi.

ADVERTISEMENT

Luni, de la ora 13:00, Moroșan a început să fie audiat prin video-conferință. Anchetatorii vor să afle ce s-a întâmplat cu adevărat în apartamentul groazei din Onești.

Gheorghe Moroșan, primele declarații după crimele de la Onești

La începutul acestei săptămâni, Gheorghe Moroșan a oferit primele declarații după intervențiile chirurgiale la care a fost supus. Acesta a conștientizat ceea ce a făcut și a spus că nu regretă nimic.

ADVERTISEMENT

Mai mult, acesta spune despre victimele sale, de 38 și 55 de ani, că erau oricum oameni răi, potrivit unor surse Antena 3. Bărbatul a fost mutat de pe ATI la chirurgie, unde se recuperează.

Criminalul le-ar fi spus doctorilor care îl îngrijeau că cei doi muncitori care au venit în apartament se numără printre oamenii care, în urmă cu câțiva ani, au vrut să îi ia apartamentul.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 68 de ani, autorul dublei crime de la Oneşti, Gheorghe Moroşan, care a fost internat în Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Bacău, a fost detubat vineri.

Criminalul de la Onești, arestat preventiv

Procurorii care au preluat cazul de la Onești au cerut arestarea criminalului Gheorghe Moroșan și au privit aviz pozitiv de la Tribunalul Bacău.

ADVERTISEMENT

Astfel, magistrații au anunțat, luni, că instanţa a admis cererea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău, dispunând arestarea preventivă pentru 30 de zile a bărbatului care a sechestrat şi ucis doi muncitori. Decizia nu este definitivă şi poate fi contestată în termen de 48 de ore de la comunicare.

Pe 1 martie, Gheorghe Mureșan a sechestrat şi ucis doi muncitori într-un apartament din Oneşti, supărat fiind că în urma unei executări silite îşi pierduse apartamentul.

Cei doi oameni nevinovați ucişi lucrau ca electricieni la complexul chimic care are acum în proprietate apartamentul de la care a pornit tragedia. Şefii i-au trimis să verifice instalația.

ADVERTISEMENT