Life

Primele declarații făcute de proprietarul care a evacuat-o pe Anda Adam din casă: „Dumneaei mi-a cerut 30.000 de euro”

Proprietarul cu care Anda Adam s-ar putea judeca după ce a fost evacuată din casă a rupt tăcerea! Bărbatul are o cu totul altă versiune despre acest scandal.
24.05.2022 | 15:31
Primele declaratii facute de proprietarul care a evacuato pe Anda Adam din casa Dumneaei mia cerut 30000 de euro
Anda Adam are numai probleme din cauza casei pe care a vrut să o facă drept cadou mamei sale. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Scandalul locuinței pe care Anda Adam a vrut să o achiziționeze pentru mama ei trece la un nou nivel. După ce cântăreața a avut un schimb de replici cu acuzații penale cu avocatul proprietarului casei din Bragadiru, Adrian Cuculis, a venit rândul respectivului domn să vorbească.

Proprietarul care a evacuat-o din casă pe Anda Adam a făcut primele declarații

Bărbatul susține că Anda Adam nu a avut în nicio clipă banii necesari pentru a cumpăra casa până la final. Ba mai mult, acesta a confirmat declarațiile avocatului Cuculis. Mai exact, banca i-a respins cererea Andei Adam pentru credit deoarece mai solicitase unul, la o altă bancă, tot pentru același bun imobiliar.

ADVERTISEMENT

Proprietarul a spus că locuința pe care Anda o mai are în Bragadiru, aflată la 20 de metri distanță de cea pe care a vrut să o cumpere, este în paragină.

Acesta se plânge că Anda a făcut modificări în casă fără să îi ceară acordul. Cântăreața i-a cerut cei 30.000 de euro pe care i-a băgat într-o locuință care, de drept, nu era a ei încă: „Dumneaei mi-a cerut 30.000 de euro pentru investiția făcută”.

ADVERTISEMENT

„Prima discuție cu doamna Anda Adam a avut loc în luna martie a anului trecut. Am informat-o că noi trebuie să facem succesiunea pentru socrul meu și va dura ceva procedura”, și-a început spovedania proprietarul casei din care a fost evacuată Anda Adam, sub protecția anonimatului, pentru Prima TV.

Proprietarul casei i-ar fi zis Andei Adam să nu facă nicio investiție având în vedere că nu era încă proprietară. Captură Prima TV

„Mai are o casă care este lăsată în paragină”

Vedeta i-ar fi confirmat bărbatului că totul este perfect deoarece avea timp până în luna august a anului trecut să strângă bani pentru a cumpăra casa.

ADVERTISEMENT

Artista i-a oferit cei 5.000 de euro avans, însă procedura de succesiune a întârziat puțin până în luna septembrie. „Când actele au fost gata, am contactat-o pe doamna Anda Adam. Mi-a spus că nu are banii și că urmează să facă credit pentru a achita imobilul”, a continuat proprietarul.

„La un moment dat, am fost sunat de la bancă. Mi s-a spus că nu i se aprobă creditul. S-a constatat că a vrut să facă credit la o altă bancă pentru același bun”, a adăugat omul.

ADVERTISEMENT

„Mai are o casă lângă noi care este lăsată în paragină. Dar… tot așa, nu este treaba mea…”, a mai spus bărbatul.

 

ADVERTISEMENT
Tags: