Life

Cine este Ana Odagiu, concurentă la Te cunosc de undeva. A fost prima iubită a lui Vladimir Drăghia

Ana Odagiu face echipă cu sora ei, Monica, în noul sezon al emisiunii Te cunosc de undeva. Cine este și cu ce se ocupă ea? A fost prima iubită a lui Vladimir Drăghia.
30.04.2022 | 14:00
Cine este Ana Odagiu concurenta la Te cunosc de undeva A fost prima iubita a lui Vladimir Draghia
Ana Odagiu concurează în noul sezon al emisiunii Te cunosc de undeva, Foto: Instagram/ Libertatea.ro
ADVERTISEMENT

Ana și Monica Odagiu sunt pregătite să facă senzație în noul sezon al show-ului Te cunosc de undeva, difuzat la Antena 1. Pentru Ana nu este prima experiență de acest fel, ea a mai participat în emisiune în anul 2014. Atunci, însă, era pe cont propriu.

Cine este şi cu ce se ocupă Ana Odagiu de la Te cunosc de undeva

Ana Odagiu este cântăreață și actriță. Ea va face echipă cu sora ei mai mică, Monica, în sezonul 17 al emisiunii Te cunosc de undeva.

ADVERTISEMENT

Vedeta s-a născut pe 14 iulie 1986 la București și dorința ei a fost dintotdeauna să cânte. După cum spune într-un interviu, încă de mică a crescut într-o atmosferă artistică. Ana a povestit cum bunicul le aștepta, pe ea și pe sora ei, cu manuale de desen. Aceștia vizitau împreună și expoziții de artă.

În plus, mergea cu părinții la piese de teatru încă de când era mică, tatăl fiind și compozitor muzical. Totodată, concurenta Te cunosc de undeva a dezvăluit că unchiul său a cântat alături de Johnny Răducanu, Flavius Teodosiu și alți mari artiști.

ADVERTISEMENT

Crescând într-un astfel de mediu, artista glumește și spune că nu avea nicio șansă să ajungă fizician. Părinții au susținut-o și au însoțit-o atunci când mergea la castinguri, audiții sau concursuri artistice. A studiat teatru la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale, cursuri pe care le-a finalizat în anul 2008.

În 2006, s-a făcut remarcată la concursul muzical Megastar, difuzat pe Prima TV. Un an mai târziu, a obținut un rol în serialul Clanul Sprânceană, o producție Antena 1 menită să-i țină piept celebrei telenovele Inimă de țigan. Aici l-a avut coleg pe Aurelian Temișan, cel care-i va juriza prestațiile la Te cunosc de Undeva.

ADVERTISEMENT

Ana Odagiu a fost partenera lui Vladimir Drăghia

Puțin sunt cei care știu că Ana Odagiu a fost prima iubită a lui Vladimir Drăghia. O bună perioadă, actrița și bărbatul care mult timp a fost considerat un burlac convins și-au ascuns relația. S-au afișat public în anul 2014, atunci când Ana a lansat o piesă ale cărei versuri erau scrise de Vladimir.

Cei doi s-au îndrăgostit repede și s-au mutat împreună, însă faptul că el era o vedetă admirată de multe fete, iar ea o tânără geloasă i-ar fi dus la despărțire.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Ana Odagiu și Vladimir Drăghia au rămas prieteni și nu își poartă pică unul celuilalt. În urmă cu mai mulți ani, concurenta Te cunosc de undeva declara că artistul este un bărbat sensibil, în ciuda atitudinii sale publice. Mai mult, l-a susținut atunci când și-a lansat volumul de poezii.

În pandemie, Ana și Monica au început să publice în mediul online videoclipuri în care satirizau diferite întâmplări din viața cotidiana, iar postările au ajuns repede virale. În prezent, actrița poate fi văzută în mai multe piese de teatru, după cum a declarat aceasta pentru Click.

Dintre spectacole amintim: Soț de vânzare, se joacă la Teatrul Roșu, O femeie împărțită la doi, text scris chiar de ea, și Sherlock Holmes, unde interpretează rolul lui Irene Adler, o spioană.

 

ADVERTISEMENT