Life

Primele imagini cu Alina Sorescu după ce s-a aflat de divorțul de Alexandru Ciucu. Cu ce se ocupă artista

Alina Sorescu a postat primele imagini după ce s-a aflat de divorțul de Alexandru Ciucu, bărbatul cu care s-a căsătorit în 2010 și cu care are două fetițe.
02.05.2022 | 21:02
Alina Sorescu, primele imagini după ce s-a aflat despre divorț. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alina Sorescu a postat, pe conturile de pe rețelele sociale, primele imagini după ce s-a aflat despre divorțul de Alexandru Ciucu, bărbatul cu care s-a căsătorit cu mai bine de un deceniu în urmă.

Primele imagini cu Alina Sorescu după ce s-a aflat de divorțul de Alexandru Ciucu

Amândoi au păstrat discreția în privința divorțului, însă urmează să ajungă în fața judecătorilor în curând. Niciunul nu a făcut comentarii în legătură cu despărțirea.

ADVERTISEMENT

Anul trecut, după ce au apărut primele speculații despre divorțul celor doi, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au negat că ar avea probleme în căsnicie. Cei doi spuneau, la momentul respectiv, că preferă să fie discreți atunci când vine vorba despre familie.

“Nu am nimic de declarat, aș dori să mă înțelegeți si să terminăm conversația acum.”, a declarat Alexandru Ciucu pentru FANATIK, în legătură cu divorțul de cântăreață.

ADVERTISEMENT

Alina Sorescu nu a făcut declarații despre divorț și a postat câteva imagini din platoul Televiziunii Române pe pagina sa de Instagram, anunțând că se află la filmări.

Alina Sorescu
Alina Sorescu, primele imagini după ce s-a aflat despre divorțul de Alexandru Ciucu. Sursa foto: Instagram

“Nu vreau să comentez pentru că nu este despre mine. Nu mi-a plăcut niciodată să mă dau în spectacol sau să apar cu lucruri cu care apar personajele de carton. 

ADVERTISEMENT

Nu o să fac din viața mea un spectacol doar de dragul de a se vorbi despre mine.”, spunea Alina Sorescu la Prima TV. Artista nu a comentat nimic despre divorț.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu vor ajunge în instanță

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu vor ajunge în curând în fața judecătorilor de la Buftea. Designerul, în calitate de reclamant, a cerut o ordonanță preşedinţială. Acțiunea a fost depusă la judecătorie de curând și este susținută în fața unui complet care se exprimă pe materia “minori și familie”.

ADVERTISEMENT

Potrivit legislației, emiterea unei astfel de ordonanțe este o procedură prin care se stabilește un posibil program de vizitare al copiilor pe care îi are un cuplu aflat în divorț în cazul în care părțile nu se înțeleg în privința acestui aspect.

Cei doi ar putea divorța și la notar. Reclamația depusă de Alexandru Ciucu împotriva artistei este de natură să o facă pe aceasta să respecte anumite chestiuni în legătură cu împărțirea custodiei celor două fetițe, Raisa și Carolina, și cu programul de vizitare.

ADVERTISEMENT