Life

Primele imagini cu burtica de gravidă a Roxanei Vancea! Vedeta arată senzațional

Roxana Vancea este însărcinată, iar în urmă cu puțin timp și-a pozat burtica de gravidă.
30.05.2021 | 17:28
Primele imagini cu burtica de gravida a Roxanei Vancea Vedeta arata senzational
ADVERTISEMENT

Roxana Vancea a anunțat că este însărcinată și, imediat după veste, a plecat – alături de soțul ei, Dragoș, și de băiețelul acestuia- într-o vacanță de vis, în Egipt.

Roxana Vancea și-a arătat burtica de gravidă

Însărcinată în trei luni și jumătate, Roxana Vancea pare să aibă toate motivele să zâmbească când vine vorba de fizicul pe care îl are în ciuda faptului că, de curând, a anunțat că nu mai are voie să facă sport.

ADVERTISEMENT

Plecată într-o vacanță în Egipt, alături de soțul ei, Dragoș, și de băiețelul acestuia, Milan, Roxana Vancea a pozat la plajă și a dezvăluit niște forme fizice pentru care multe fotomodele și-ar da viața.

Roxana Vancea este insarcinata
Roxana Vancea este insarcinata si si-a aratat burtica de graviduta in Egipt Sursa foto: Facebook, montaj Fanatik

Astfel, tonifiată perfect, într-un costum de baie minuscul, Roxana Vancea și-a arătat burtica de femeie însărcinată, dezvăluind în fapt niște pătrățele care indică că va rămâne o graviduță subțirică.

ADVERTISEMENT

Roxana Vancea, însărcinată și fericită

Roxana Vancea a vorbit, în exclusivitate pentru FANATIK, despre sarcina pe care a anunțat-o de curând și a recunoscut că este în culmea fericirii că va deveni mamă alături de soțul ei, Dragoș.

”Am rămas însărcinată imediat după cele șase luni de pauză de suplimente ale lui Dragoș. Dar, recunosc, îmi făceam teste în fiecare zi în acea lună, până când am rămas însărcinată și a ieșit testul pozitiv”, a spus Roxana Vancea.

ADVERTISEMENT

Mi mult, a precizat Roxana Vancea, ea și soțul ei vor deveni părinții unui băiețel care va purta numele de Ayan, așa cum își dorește copilul lui Dragoș dintr-o relație anterioară, Milan.

Roxana Vancea este în formă maximă

”Mă simt mai în vervă ca oricând, mă simt bine. Îmi doresc ca totul să fie bine și să devin mamă, era visul meu”, spunea, vizibil fericită, Roxana Vancea, în exclusivitate pentru FANATIK, acum câteva zile.

ADVERTISEMENT

Iar dovada este cât se poate de clară, Roxana Vancea având, în ultimele 24 de ore, o activitate cât se poate de intensă, vedeta TV părând neobosită.

Astfel, ieri, alături de Dragoș și de Milan, Roxana Vancea a fost la Brașov, la parcul tematic cu dinozauri de acolo, iar acum a ajuns deja în Egipt și se bucură de căldura și vremea frumoasă de acolo, pozând la plajă cu burtica de gravidă la vedere.

Roxana Vancea și Dragoș s-au căsătorit în 2019

Discreți din cale afară cu relația lor, Roxana Vancea și Dragoș s-au căsătorit în decembrie 2019, la o lună după ce bărbatul a cerut-o pe frumoasa vedetă TV.

Momentul căsătoriei a fost unul care, cu siguranță, va fi greu de uitat pentru toți cei care au participat la ea, mai ales pentru ținuta Roxanei Vancea care optase pentru o rochie albă, extrem de scurtă și o pereche de pantofi cu toc înalt de culoare neagră.

ADVERTISEMENT