Sport

Primele imagini cu Deian Sorescu în cantonamentul FCSB din Antalya. Cum a fost întâmpinat fostul dinamovist de Mihai Pintilii și noii săi colegi. Video

Au apărut primele imagini cu Deian Sorescu în tricoul celor de la FCSB. Fotbalistul român a fost întâmpinat de Mihai Pintilii și de coechipieri în cantonamentul din Antalya.
14.01.2023 | 12:15
Primele imagini cu Deian Sorescu in cantonamentul FCSB din Antalya Cum a fost intampinat fostul dinamovist de Mihai Pintilii si noii sai colegi Video
Deian Sorescu s-a alăturat lotului celor de la FCSB. Au apărut primele imagini cu fundașul dreapta în tricoul roș-albaștrilor. Sursă foto: captură - FCSB TV.
ADVERTISEMENT

FCSB a dat lovitura pe piața transferurilor, reușind să-l împrumute până în vară pe Deian Sorescu de la Rakow, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. Aflat în Antalya, fostul fotbalist de la Dinamo s-a alăturat deja lotului condus de Mihai Pintilii.

Primele imagini cu Deian Sorescu la FCSB. Fotbalistul a lăsat jos tricoul lui Rakow și l-a îmbrăcat pe cel al roș-albaștrilor

FCSB l-a prezentat oficial pe Deian Sorescu în cursul zilei de astăzi, 14 ianuarie, iar fostul fotbalist de la Dinamo își va putea prelungi șederea la echipa lui Pintilii dacă Gigi Becali va activa opțiunea unui transfer definitiv.

ADVERTISEMENT

Plecat cu Rakow în cantonamentul din Antalya, Deian Sorescu s-a alăturat deja lotului vicecampioanei României. Roș-albaștrii au publicat un filmuleț inedit cu fundașul dreapta, lăsând la o parte tricoul polonezilor și îmbrăcându-l pe cel al FCSB-ului.

Deian Sorescu a fost primit cu entuziasm de coechipieri, care l-au salutat pe rând pe internaționalul român. Mihai Pintilii, Octavian Popescu sau Risto Radunovic au fost printre jucătorii care l-au întâmpinat pe Deian Sorescu.

ADVERTISEMENT

FCSB trebuie să plătească 800.000 de euro pentru transferul definitiv al lui Deian Sorescu

Deian Sorescu va evolua pentru FCSB până în vară, însă roș-albaștrii au posibilitatea să-l transfere definitiv pe fundașul dreapta. Gigi Becali, patronul vicecampioanei, va trebui să scoată din buzunar 800.000 de euro pentru mutarea definitivă a românului la București.

Tot 800.000 de euro au plătit cei de la Rakow lui Dinamo pentru transferul lui Deian Sorescu la începutul anului, așa cum FANATIK anunța în exclusivitate la acea vreme.

ADVERTISEMENT

Dinamo, aflată într-o criză profundă, poate primi o mână de ajutor de la FCSB în cazul unui transfer definitiv al lui Deian Sorescu. „Alb-roșiii” au păstrat 15% dintr-un eventual transfer mai departe al fundașului de la Rakow. Astfel, dacă Gigi Becali va plăti 800.000 de euro pentru Sorescu, „câinii roșii” vor primi suma 120.000 de euro.

Deian Sorescu, prezentat oficial la FCSB

FCSB l-a prezentat oficial pe Deian Sorescu, iar Mihai Pintilii se va putea baza pe internaționalul român în a doua parte a sezonului.

ADVERTISEMENT

Antrenorul FCSB-ului îl poate folosi pe Deian Sorescu atât fundaș dreapta, în locul lui Valentin Crețu, cât și în linia de mijloc sau aripă dreapta, în locul lui Andrei Cordea, fotbalist ofertat de Augsburg, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

FCSB joacă pe teren străin în primul meci oficial din 2023. Roș-albaștriii joacă pe 22 ianuarie, pe noul stadion al lui Hermannstadt, de la ora 20:45.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,95 este cota pentru „nu marchează ambele echipe” la meciul AFC Hermannstadt – FCSB!

ADVERTISEMENT