Sport

Ce decizie a luat Peluza Nord după ce FCSB l-a transferat pe Deian Sorescu, fost căpitan la rivala Dinamo. Gheorghe Mustață a făcut anunțul

Peluza Nord a reacționat după ce FCSB l-a prezentat oficial pe Deian Sorescu. Gheorghe Mustață, liderul galeriei, a vorbit deja cu fostul fotbalist al lui Dinamo.
14.01.2023 | 11:51
Ce decizie a luat Peluza Nord dupa ce FCSB la transferat pe Deian Sorescu fost capitan la rivala Dinamo Gheorghe Mustata a facut anuntul
Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, a luat prima decizie după transferul lui Sorescu la FCSB. Sursă foto: colaj Fanatik.
ADVERTISEMENT

FCSB a oficializat primul nou transfer la FCSB, prezentându-l oficial pe Deian Sorescu, împrumutat până în vară de la Rakow, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. Liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustață, a mărturisit că deși a fost căpitanul rivalei Dinamo, Deian Sorescu va avea parte de sprijin din partea suporterilor.

Peluza Nord îl sprijină pe Deian Sorescu. Fostul dinamovist, prezentat oficial la FCSB

Deian Sorescu va evolua la FCSB cel puțin până în vară, atunci când Gigi Becali are posibilitatea de a activa transferul definitiv al fostului dinamovist. Deian Sorescu a evoluat aproape timp de patru sezoane în Ștefan cel Mare, însă Gheorghe Mustață a precizat că fundașul dreapta va avea parte de susținere din partea galeriei roș-albastre.

ADVERTISEMENT

„Acum a semnat Sorescu cu Steaua. Am discutat și eu cu băiatul la telefon. I-am spus și vă spun și vouă că pe noi nu ne interesează trecutul lui de la Dinamo.

El niciodată nu a înjurat Steaua ca alții. Ceea ce i s-a întâmplat acolo, când i-au dat jos tricoului este urat, dar pe noi nu ne interesează acest aspect”, a declarat Gheorghe Mustață, potrivit ProSport.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, anunț după transferul lui Deian Sorescu: „Ne interesează doar perioada de la FCSB”

Gheorghe Mustață a lăsat trecutul de o parte și a precizat că ceea ce urmează este perioada pe care o vor monitoriza roș-albaștrii. Liderul galeriei vicecampioanei își dorește ca internaționalul român să îmbrace cât mai repede tricoul echipei finanțate de Becali.

„Pe noi ne interesează acum doar de perioada lui de la Steaua. Din partea noastră, Sorescu are tot sprijinul. Îi urăm mult succes și îl așteptăm să treacă cât mai repede la treabă”, a mai spus liderul Peluzei Nord.

ADVERTISEMENT

Deian Sorescu, prezentat oficial de FCSB, s-a alăturat deja cantonamentului roș-albaștrilor în Antalya, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. Vicecampioana României va disputa două meciuri de pregătire în Turcia.

În prima partidă, duminică, 15 ianuarie, ora 16:00, FCSB o înfruntă pe Pogon Szczecin, iar o zi mai târziu, formația antrenată de Mihai Pintilii joacă împotriva lui Rakow, fosta echipă a lui Deian Sorescu, de la ora 16:00.

ADVERTISEMENT

Deian Sorescu va purta tricoul cu numărul 22

Deian Sorescu, în vârstă de 25 de ani, va purta tricoul cu numărul 22 la FCSB, același număr pe care l-a purtat la Rakow și Dinamo.

Giovanni Becali, consilierul firmei de impresariat care îl reprezintă pe internaționalul român, a confirmat încă de aseară pentru FANATIK transferul lui Deian Sorescu la FCSB.

„Cluburile FCSB și Rakow s-au înțeles pentru transferul lui Deian Sorescu. Se așteaptă doar perfectarea actelor”a declarat Giovanni Becali în exclusivitate pentru FANATIK.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,20 este cota pentru „2 solist” la meciul AFC Hermannstadt – FCSB!

ADVERTISEMENT