Sport

Tensiuni la Dinamo din cauza restanţelor salariale: “Evident că sunt nemulţumiri!”. Când vor primi jucătorii o parte din bani. Exclusiv

La Dinamo sunt tensiuni din cauza problemelor financiare. Jucătorii au două luni de restanţe la salariu, dar au primit şi primele veşti bune din partea lui Vlad Iacob.
13.01.2023 | 12:11
Tensiuni la Dinamo din cauza restantelor salariale Evident ca sunt nemultumiri Cand vor primi jucatorii o parte din bani Exclusiv
Jucătorii de la Dinamo, neplătiţi de două luni. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo se pregăteşte la Săftica pentru a doua parte a sezonului din Liga 2 Casa Pariurilor. “Câinii” au interdicţie la transferuri, astfel că Ovidiu Burcă este nevoit să se bazeze pe acelaşi lot ca în turul de campionat.

Tensiuni la Dinamo din cauza restanţelor salariale

O altă problemă este legată de restanţele salariale. Din informaţiile FANATIK, la Dinamo sunt două luni de restanţe la salariu, iar cu cât se extinde această perioadă, cu atât creşte tensiunea în cadrul lotului.

ADVERTISEMENT

Jucătorii şi-au exprimat nemulţumirea vis-a-vis de neplata salariilor şi în mod public, la reunirea lotului: “Este o situație care nu ține de noi, noi ne facem treaba pe teren. N-am primit niciun ban de sărbători, dar asta nu înseamnă că nu am avut sărbători frumoase”, a spus veteranul Patriche.

Vlad Iacob le dă o veste bună jucătorilor: “Mai sunt şi încasări pe care le vom primi şi vom debloca şi plăţile”

FANATIK a vorbit cu administratorul special, Vlad Iacob, care a recunoscut că situaţia nu este una plăcută, dar le dă şi o veste bună jucătorilor şi promite că peste o săptămână o parte din aceste restanţe vor fi achitate:

ADVERTISEMENT

“Bineînţeles, jucătorii sunt nemulţumiţi ca orice angajat sau ca orice fotbalist care nu îşi primeşte drepturile salariale. Evident că sunt nemulţuiri, situaţia nu este una plăcută, dar nu au existat până acum certuri sau probleme din acest punct de vedere.

Sigur vom plăti o parte din restanţe. Facem toate eforturile. Mai sunt şi încasări pe care le vom primi săptămâna viitoare şi bineînţeles, vom debloca şi plăţile”, a spus Vlad Iacob pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Tot fanii “vor duce greul”: “Ne vom baza în continuare pe acţionarii care ne-au sprijinit în toată această perioadă, adică suporterii”

Dinamo este pe locul 8 în clasamentul din Liga 2 Casa Pariurilor, la doar două puncte de zona play-off-ului. Echipa lui Ovidiu Burcă speră să intre în lupta pentru promovarea în elită, în ciuda problemelor financiare cu care se confruntă clubul.

Din punct de vedere administrativ, nu se văd mari schimbări la orizont. Administratorul special le-a transmis deja suporterilor că sunt şi vor fi în următoarea perioadă principalul sprijin financiar pentru club, în condiţiile în care este aproape imposibil să vină un investitor la club în actualele condiţii:

ADVERTISEMENT

“Probabil ne vom baza în continuare pe acţionarii care ne-au sprijinit în toată această perioadă, adică suporterii”, a declarat Vlad Iacob pentru FANATIK.

Până în luna aprilie, Dinamo are nevoie de 1,5 milioane de euro, sumă necesară pentru a putea lua licenţa. Liga secundă se va relua în finalul lunii februarie, iar pentru a fi sigură de un loc de play-off, Dinamo trebuie să câştige ultimele trei meciuri, cu Unirea Constanţa, Şelimbăr şi Poli Timişoara.

  • 2 luni de restanţe salariale există la Dinamo
  • 15 jucători au fost prezenţi la reunire
ADVERTISEMENT