Life

Ce a făcut Jador după reîntoarcerea în România. Decizia luată de artist odată cu descalificarea de la Survivor All Stars

Jador a revenit în România după descalificarea de la Survivor All Stars? Ce a făcut însă artistul? Mulți dintre fanii săi au rămas surprinși.
02.03.2024 | 13:01
Ce a facut Jador dupa reintoarcerea in Romania Decizia luata de artist odata cu descalificarea de la Survivor All Stars
Ce a făcut Jador după reîntoarcerea în România. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Jador s-a întors în România după descalificarea de la Survivor All Stars. Ce decizie a luat artistul odată revenit în țară și unde a putut fi văzut? Fanii săi au rămas de asemenea surprinși.

Ce a făcut Jador după reîntoarcerea în România

Survivor All Stars a debutat în urmă cu câteva săptămâni. Iar fiecare ediție a venit cu tensiuni în diferite echipe, cu mai multe conflicte, iar în multe dintre ele, Jador era în prim plan.

ADVERTISEMENT

Iată că acum, acesta a ajuns acasă. Jador a fost descalificat de la Survivor All Stars. Se pare că acesta a încărcat regulamentul jocului, drept urmare, producătorii show-ului de la Pro Tv au decis că a venit momentul să plece din Republica Dominicană.

Iar artistul este deja de ceva timp în România. De altfel el a fost surprins și în trafic zilele trecute, semn că deși descalificarea a avut loc în această săptămână, lucrurile erau destul de clare de ceva timp.

ADVERTISEMENT

Ce a făcut Jador după descalificarea de la Survivor All Stars? Artistul își vede de activitățile sale. Mulți au rămas însă surprinși când au luat la cunoștință noua sa decizie. Despre ce este vorba?

Unde a fost surprins artistul după descalificarea de la Survivor All Stars

Jador a ales să meargă la o clinică de înfrumusețare. Reprezentanții salonului respectiv au făcut o postare în care apare și cântărețul și se pare că acesta a decis să se ocupe mai mult de el.

ADVERTISEMENT

„Vreau să fiu frumos, de asta am și venit la estetician. Sunt și bronzat acum”, a spus Jador, într-o postare publicată pe pagina de Instagram a clinicii de înfrumusețare.

În imaginile respective, artistul nu pare să fie deloc afectat de descalificarea de la Survivor All Stars. Se pare că acesta este mulțumit că a revenit în țară, în ciuda faptului că plecarea sa a declanșat o adevărată revoltă.

ADVERTISEMENT

Menționăm faptul că în ediția în care a avut loc descalificarea, tensiunile au atins cote maxime. Inclusiv Daniel Pavel le-a cerut câteva lămuriri celorlalți concurenți după ieșirea lui Jador din ”scenă”.

ADVERTISEMENT