Life

Acuzații grave pentru producătorii Survivor după ”cazul Jador”! Ce scandal a fost, de fapt, la Consiliu

Producătorii Survivor au intrat în malaxorul publicului după ce au fost acuzați că au regizat consiliul de descalificare a lui Jador.
01.03.2024 | 15:14
Acuzatii grave pentru producatorii Survivor dupa cazul Jador Ce scandal a fost de fapt la Consiliu
Jador, scandal la Survivor România / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Consiliul la care a avut loc descalificarea lui Jador a fost ”lucrat” din greu la montaj, susțin Viperele Vesele. Acuzațiile pe care le aduc producătorilor de la Survivor România sunt cât se poate de grave. Cel puțin cu privire la transparența a ceea ce se petrece în Republica Dominicană.

Acuzații grave pentru producătorii Survivor România

Viperele Vesele aruncă acuzații fără precedent cu privire la ceea ce s-a petrecut la Survivor la descalificarea lui Jador. Mai exact, susține sursa citată, producătorii au folosit imagini din momente diferite, au ”montat” ceea ce s-ar fi petrecut.

ADVERTISEMENT

”În realitate, s-au utilizat imagini din acele 5 minute petrecute de Jador în Consiliu, însă întreg discursul prezentatorului a fost schimbat, înregistrat din nou, folosindu-se un text mult mai diplomat și pe un ton mult mai calm al domnului Dan, decât limbajul și tonul acid și execrabil de dur folosit de el, în realitate, în fața lui Jador.

Văzând imaginile difuzate aseară, mulți erați nedumeriți de ce Jador pare a nu răspunde nimic acuzațiilor prezentatorului. Au fost tăiate toate la montaj. (…) Așadar, Jador intra în Consiliu după ore întregi de negocieri. I se promite în schimbul acestei prezențe în Consiliu că nu se va dezbate subiectul fugii și că va avea loc un Consiliu obișnuit în care el va fi propus la duel, pentru a fi eliminat.

ADVERTISEMENT

”Ceilalți Faimoși au pus presiune pe producție”

Domnul Dan începe Consiliul cu un discurs, după cum vă spuneam, extrem de acid și acuzator, cu un ton și o nervozitate exacerbată, poate motivată și de faptul că a avut de așteptat minim 2 ore până să fie Jador convins să filmeze acest Consiliu. Prezentatorul deschide subiectul fugii, Jador îi răspunde “Mulțumesc, nu doresc să discut subiectul”.

Domnul Dan insistă pe subiect, Jador îi dă, din nou și din nou, aceeași replică, tensiunea între cei doi escaladează, până în momentul în care prezentatorul îi spune că Jador le este dator cu explicații colegilor.

ADVERTISEMENT

Vă reamintim și că Jador a intrat în acest Consiliu după ce producătoarea îl informase că ceilalți Faimoși au pus presiune pe producție ca el să fie descalificat, amenințând cu refuzul de a mai filma, în cazul în care Jador nu era descalificat, intrase în Consiliu știind trădarea lui Moroșanu, cu acea replică “Ori noi, ori Jador!”.”, susțin cei de la Viperele Vesele.

Ce replici ar fi schimbat Jador cu Daniel Pavel de la Survivor în Consiliu

Mai mult decât atât, susțin Viperele Vesele, între Jador și Daniel Pavel tensiunea era palpabilă. Pentru a o detensiona, Jador explică că problema lui este cu cei din echipa de producție. Iar asta pentru că l-ar fi amăgit că o vor aduce pe Oana, iubita lui, mai devreme.

ADVERTISEMENT

”Este momentul în care Jador întreabă `Care colegi? Câți dintre aceștia au fost ținuți captivi luni de zile cum am fost eu în sezonul meu la hotel, fără a avea posibilitatea de a comunica cu cineva? Pentru câți dintre aceștia ați schimbat regulile jocului (n.b. referindu-se la momentul în care s-au rearanjat echipele doar ca să nu riște să fie el eliminat)?

Pe Oana (care era rezervă și ar fi intrat oricum cândva în competiție) m-ați mințit 2 săptămâni că o aduceți`. (…) În final, Jador i-a mai spus domnului Dan că nu vorbește cu el, că nu se adresează lui prin aceste reproșuri, ci cu casca lui, cu producția”, susține sursa citată.

Plecarea lui Jador, controversa sezonului Survivor România All Stars

Descalificarea lui Jador de la Survivor România provoacă, de trei săptămâni deja, controverse uriașe. Totuși, se pare că principalul motiv pentru plecarea lui a fost legat de Oana Ciocan. Și sentimentele pe care ei le împărtășesc.

Jador și Oana Ciocan se iubesc, conform informațiilor noastre, de câteva luni bune. El, de-a lungul ultimelor săptămâni petrecute la Survivor, a făcut, constant, presiuni pentru ca iubita li să ajungă în tabăra Războinicilor. Ea va ajunge, desigur, și va fi prezentată oficial săptămâna viitoare.

De altfel, producătorii Survivor – important de reținut e că Pro TV difuzează imaginile primite de la compania care deține drepturile Survivor, Acun Media – le vor facilita celor doi amorezi o întâlnire. La întâlnire, Jador va îngenunchea și, cu Biblia în mână, o va cere pe Oana Ciocan. Dacă vor fi difuzate imaginile, vom afla, cât de curând.

ADVERTISEMENT