News

Primele imagini cu locul în care a fost găsit cadavrul lui Sebi, băiatul de 7 ani din Arad dispărut de 3 luni

03.04.2021 | 16:52
Primele imagini cu locul in care a fost gasit cadavrul lui Sebi baiatul de 7 ani din Arad disparut de 3 luni
Necropsia lui Sebi scoate la iveală o nouă ipoteză. Cum au arătat ultimele clipe din viața băiatului. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Au fost date publicității primele imagini de la locul în care Sebastian Ionel Corbei, copilul de şapte ani din Arad dat dispărut la începutul anului, a fost găsit mort, după aproape trei luni de căutări.

Un cioban l-a observat, sâmbătă, în jurul orei 13:00, la doar nouă kilometri de casă și, îngrozit de macabra descoperire pe care tocmai o făcuse, a alertat autoritățile.

ADVERTISEMENT

Polițiștii sosiți ulterior la fața locului au constatat că trupul neînsuflețit al micuțului se afla într-o stare avansată de descompunere. În cauză a fost întocmit un dosar penal și urmează să se stabilească împrejurările exacte în care s-a produs decesul.

Unde a fost găsit trupul neînsuflețit al lui Sebi, băiețelul dat dispărut de aproape trei luni. Imagini cu puternic impact emoțional

Istoria acestui caz este una foarte lungă, căutările au fost extrem de extinse. Distanța la care a fost găsit copilașul este destul de mare, într-un stufăriș, la aproximativ 10 – 12 kilometri de domiciliu.

ADVERTISEMENT

Particularitatea stufărișurilor de la fața locului este că sunt extrem de dense, iar temperaturile din acea perioadă au variat între îngheț și dezgheț, motiv pentru care câinii de urmă puteau să nu găsească cadavrul, chiar dacă ar fi trecut pentru el, căci mirosul s-ar fi schimbat.

Astăzi, colegii de la 112 au primit un apel de la un bărbat care a sesizat că pe un câmp, între localitățile Mișca și Vânători este un cadavru uman de mici dimensiuni. La fața locului sunt colegii de la Serviciul de Investigații Criminale, împreună cu procurorul criminalist.

ADVERTISEMENT

 

Pentru a analiza probele care sunt acolo, respectiv îmbrăcămintea și orice alte urme care ar face posibile o aproximare a celor întâmplate. Apoi cadavrul va fi ridicat și efectuată autopsia”, a explicat Claudia Iuga, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

Sute de oameni au participat la căutări, alături de polițiști, jandarmi și pompieri

Sebastian Ionel Corbei a fost văzut ultima dată pe 9 ianuarie, în jurul orei 16.30, la o stână de lângă localitatea Vânători. A plecat de acasă dis de dimineață, la joacă în sat, apoi s-a alăturat altor copii pentru a merge la stână, împreună cu un localnic bătrân.

ADVERTISEMENT

Văzând că nu se mai întoarce, mama a sunat la 112 să anunțe dispariția. Sute de voluntari au luat parte atunci, alături de polițiști, jandarmi și pompieri, la operațiunea de căutare a micuțului, fără să-i dea, însă, de urmă.

În tot acest timp, familia era convinsă că a fost răpit. „Nu pot pune capul pe pernă că pruncul meu nu este în casă. Cineva l-a furat, pentru că nu este nicio urmă de el. Au căutat atâția polițiști, jandarmi aici, pe hotar, se găsea ceva. Care l-a furat îl rog din tot sufletul să mi-l aducă, să vină cu el”, i-a transmis mama celui pe care îl considera vinovat.

ADVERTISEMENT